Editor’s Pick: Top 5 tușuri ultra-rezistente

tușuri

Tușul a devenit celebru în anii ’60, pe vremea când Audrey Hepburn se transforma într-un simbol al feminității în întreagă lume. În prezent, tușul e cea mai simplă metodă prin care îți poți pune în evidență ochii rapid și fără prea mult efort. Există zeci de stiluri în care îți poți aplica tușul: de la o simpla linie ce conturează bază genelor, la faimosul cât-eyes, până la stilul egiptean ori retro. E clar că acest produs se bucură de o popularitate ridicată în rândul femeilor. Pentru că doar o zi ne mai desparte de vară, știu că ai nevoie de un machiaj rezistent, așa că m-am gândit să îți recomand 5 tușuri care nu te vor dezamăgi în condiții…hot!

 1. Melkior Semi-Permanent Eyeliner este un produs ultra-rezistent, vine ambalat sub forma unui marker, lucru ce te ajută să ai mai mult control asupra situației atunci când îți trasezi linia de eyeliner. Potrivit atât persoanelor începătoare cât și profesioniștilor, acest tuș de pleoape promite să rămână cuminte la locul său până la demachiere, iar acest lucru îl pot confirmă și eu.
  tușuri
  Melkior, 39,90 lei
 2. KARL LAGERFELD + ModelCo prezintă o ediție limitată de produse de machiaj, disponibilă exclusiv în magazinele Douglas. Tușul lichid ultra-rezistent este disponibil în format duo, care conține la un capăt un tuș lichid super fin, rezistent la apă, cu vârful ca o cariocă pentru o aplicare precisă, iar în capătul celălalt are o ștampilă personalizată a celebrei siluete a lui Karl Lagerfeld.
  tușuri
  Long-Lasting Liquid Liner Eyeliner, 123 lei
 3. Inglot AMC Eyeliner Gel 77 este un tuș sub formă de gel, foarte intens pigmentat, care creează o culoare și o acoperire perfectă după doar o aplicare. Dacă ești în căutarea unui  “negru” ultra negru și vrei o rezistență de lungă durată, încearcă eyelinerul Inglot care nu se întinde și nu se adună pe pleoapă.
  tușuri
  Inglot, 64 lei
 4. Lancome s-a inspirat din tehnicile utilizate de make-up artiști în crearea liniei de tuș perfecte și a creat GRANDIÔSE Liner-un produs inovator, dotat cu un aplicator flexibil la 35°, cu vârf foarte ascuțit, pentru un rezultat extrem de precis, fără efort. Noua tehnologie permite o aplicare ușoară și rapidă, de la bază genelor și totodată din colțul intern al ochiului către cel extern, asigurând rezistență și un efect mat intens.
  tușuri
   Lancome GRANDIÔSE Liner, 153 lei
 5.  MAKE UP FOR EVER Aqua XL Ink Liner este un eyeliner lichid, waterproof, care conturează privirea într-o nuanță intensă, fiind disponibil într-o gamă variată de culori. Aplicatorul semi-flexibil permite o aplicare de înaltă precizie și poate fi folosit pentru a trasa linii simple, fine sau groase, în funcție de preferințe. Nuanțele intense pot fi folosite pentru a trasa linii duble și pentru a pune în evidență conturul negru.
  tușuri