Editor’s Pick: 8 iluminatoare pe care trebuie să le încerci

Expresia “se vede de pe lună” nu poate avea niciodată un înțeles pozitiv, cu excepția momentelor în care vorbim despre iluminator. Fiind mereu în căutarea celor mai interesante și strălucitoare iluminatoare, “hobby” alimentat atât de make-up artistul din mine, cât și de rapiditatea brandurilor de a dezvolta constant noi produse, m-am gândit să îți sugerez astăzi 8 iluminatoare pe care trebuie neapărat să le încerci.

Începem lista cu iluminatoare clasice, cele care au un aspect mai degrabă dewy, mergând în zona de wet look. La acest capitol nu pot decât să încep cu paleta Dior Backstage, care conține două iluminatoare, un blush topper și un bronzer satinat. Dacă ar fi să aleg doar câteva produse pe care aș putea să le folosesc de acum înainte, această paleta cu siguranță ar fi printre ele. Fiind o paleta extrem de versatilă, nuanțele se pot folosi și pe pleoape, după aplicarea unei baze care asigura rezistența machiajului.

Dior Backstage Face Glow 209,00 Lei

Tot în categoria iluminatoarelor iconice intră și The Balm Mary Lou Manizer, un iluminator clasic, versatil, care arată spectaculos pe un ten cu subton cald. Pigmentația nu lasă de dorit, fiind unul dintre iluminatoarele buildable, intensitatea fiind ușor de construit adăugând mai multe straturi.

The Balm Mary Lou Manizer 79,00 Lei


Una dintre descoperirile recente care mi-a atras atenția este paleta de iluminatoare de la Amway, Atristry Studio Broadway Lights. Produsele Artistry Studio NYC Edition sunt inspirate de luminile sclipitoare, culorile și distracția non-stop caracteristice metropolei americane, Broadway Lights înglobează 3 iluminatoare intense, pigmentate, cu o textura fină, perfecte pentru orice moment al zilei.

Amway 173,18 Lei


Ideală pentru realizarea unui machiaj natural și delicat, nuanța iluminatorului Spring Shine de la Melkior este perfectă pentru persoanele care dețin un ten deschis la culoare. Iluminatorul se aplică ușor, conferind astfel un aspect final luminos și transparent. Pentru a avea o strălucire mai intensă, poți aplică produsul folosind o pensula umedă.

Melkior 59,90 lei

Iluminatorul Fenty Killawatt Freestyle a fost creat pentru a reflecta fiecare dintre stările tale de spirit, cu gama sa de produse individuale și duo-uri luminoase. Killawatt variază de la o strălucire subtilă la variante intens pigmentate, proiectate pentru toate tonurile pielii. Spre deosebire de iluminatorul tău obișnuit, Killawatt păstrează luminozitatea dincolo de apusul soarelui, cu formulă sa lejeră și rezistentă – un hibrid cremă-pudră ce se topește instantaneu în piele pentru o aplicare cu aproape zero efort.

Fenty Beauty 156,00 lei

Smashbox Spotlight este o paletă ușor de folosit pentru a-ți pune frumusețea în lumina reflectoarelor. Cu 3 nuanțe diferite, poți crea strălucirea dorită și poți obține în fiecare zi o altă nuanță unică.

Smashbox 149,00 lei

Textura inovatoare a iluminatorului Jelly Beam de la Farsali este de gel bogat în pigmenți ce oferă un efect ultra-strălucitor. Datorită texturii sale, glisează ușor pe ten, pentru o incredibilă senzație de prospețime. Deoarece este formulat 100% fără ulei, se usucă rapid, oferind un efect pudrat.

Farsali 179,00 lei

Creează o dimensiune anatomică tenului tău cu ajutorul iluminatorului NYX Duo Chromatic. Datorită pigmenților duo-cromatici, acesta accentuează trăsăturile într-o manieră rafinată, adăugând un plus intens de lumină și strălucire.

NYX 49,00 lei