Editor’s Pick: 16 produse perfecte pentru conturarea sprâncenelor

conturarea sprâncenelor

Groase, subțiri, arcuite sau drepte, sprâncenele sunt singurele care influențează extrem de mult înfățișarea pe care o avem, de aceea este indicat să avem grijă unde ne pensăm și în cine avem încredere să umble la forma sprâncenelor noastre. Dacă până în acest moment le-ai tratat cu superficialitate și nu le-ai acordat atât de multă importanță, ar fi cazul să le ai în vedere de acum înainte. Deși sprâncenele groase sunt în trend de câțiva ani, acestea nu se potrivesc tuturor fizionomiilor. Mai mult de atât, forma sprâncenelor nu trebuie dictată de trend, ci de trăsăturile fiecărei persoane în parte. Chiar dacă ai sprâncenele pensate greșit, odată ce găsești specialistul potrivit, acesta poate face adevărate minuni la acest capitol, dacă ai suficientă răbdare.

Revenind într-o lumina pozitivă, chiar dacă nu ești mulțumită în totalitate de forma sprancelor tale, le poți contura acasă cu ajutorul produselor de machiaj pentru a obține forma ideală pentru chipul tău. Te întrebi, probabil, ce produse poți alege pentru conturarea sprâncenelor? Gel, pudră sau creion? Iată 16 produse perfecte pentru conturarea sprâncenelor, alături de avantajele și dezavantajele lor.

Gel pentru conturarea sprâncenelor

Dacă ai de făcut schimbări majore la nivelul sprâncenelor și îți schimbi total forma prin conturarea acestora, ai nevoie de un produs rezistent care să își mențină rezistența pe tot parcursul zilei. Pentru o conturare de lungă durata, îți recomand un gel pentru sprâncene, fiind mult mai rezistent față de creionul sau pudra de sprâncene. Până ajungi să stăpânești conturarea sprâncenelor cu ajutorul gelului, s-ar putea să întâmpini dificultăți în obținerea unui efect natural, acesta fiind un dezavantaj temporar al acestui produs. Află mai jos recomandările mele!

(Click pe imagine pentru rezoluție full-size)

Creion pentru conturarea sprâncenelor

Recunosc, creionul pentru sprâncene este preferatul meu, deoarece mi se pare un produs ideal pentru persoanele care nu au de făcut modificări majore la nivelul sprâncenelor, ci vor doar să le contureze și să le dea o formă. Perfect pentru sprâncenele cu firul de păr subțire, creionul e foarte ușor de folosit, dar acesta nu rezistă la fel de mult precum gelul de sprâncene. Totuși, dacă nu îți pui foarte des mâna pe față (nici nu este recomandat, de altfel), s-ar putea să nu ai probleme. Personal, îți recomand un creion cu mină cât mai subțire, pentru a putea trasă acele “fire de par” în sprânceană, care te ajută să obții un efect foarte natural.

(Click pe imagine pentru rezoluție full-size)

Fard pudra pentru conturarea sprâncenelor

Dacă vrei să obții un efect natural, “blurry” sau pudrat al sprâncenelor..atunci vei folosi un fard pudră pentru conturarea subtilă a acestora. Un produs ideal pentru umplerea rapidă a golurilor, pudra de sprâncene te ajută rapid să retusezi sau să îți conturezi sprâncenele.

(Click pe imagine pentru rezoluție full-size)

Citește și:

Machiaj de la A la Z: Produse high-end și variantele lor accesibile

Cum poți obține sprâncene wild, dar stilizate