Ed Westwick din Gossip Girl este investigat de poliție pentru viol

Dezvăluirile generate de scandalul Harvey Weinstein  continuă și sunt din ce în ce mai șocante. După ce săptămâna trecută Kevin Spacey a fost în centrul atenției, fiind acuzat de actorul Anthony Repp de hărțuire sexuală, acum au ieșit la iveală noi povești tulburătoare despre un alt actor extrem de popular: Ed Westwick, celebrul Chuck Bass din Gossip Girl.

Actrița Kristina Cohen a declarat că a fost violată de Westwick în februarie 2014, în timp ce era acasă la actor împreună cu iubitul ei de la vremea respectivă, producătorul de film Kaine Harling, bun prieten cu Westwick. Aceasta a povestit că a mers în dormitorul de oaspeți să tragă un pui de somn și s-a trezit în momentul în care actorul din Gossip Girl a dat buzna peste ea și a agresat-o, în ciuda protestelor ei. Cohen spune că i-a mărturisit lui Harling incidentul, însă acesta a dat vina pe ea, iar apoi, actriței i-a fost teamă că Ed Westwick îi va distruge cariera, așa că a preferat să tacă.

Acum însă, încurajată de valul dezvăluirilor și de campania #MeToo, Kristina Cohen a ales să povestească acea întâmplare, pe care Westwick a negat-o imediat, spunând că nici nu o cunoaște pe Cohen și că nu a comis vreodată un viol.

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick) on

Conform celor de la The Hollywood Reporter, actrița a depus și o plângere împotriva lui Westwick, iar Los Angeles Police Department investighează acum cazul. Și noi așteptăm cu nerăbdare concluziile!

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle