EcoBeauty & Wellness: soluția perfectă pentru un corp frumos!

oriflame

În atmosfera relaxată și plină de energie pozitivă de la Centrul Shakti, Oriflame ne-a propus să descoperim două game complementare în procesul de înfrumusețare: EcoBeauty și Wellness. Cele două game sunt gândite pentru a oferi îngrijire și sănătate pentru o frumusețe naturală, de durată. Plecând de la ingrediente simple, dozate corect și având la baza formule chimice fără parabeni, EcoBeauty și Wellness sunt soluția pentru a avea un corp frumos, atât în interior, cât și la exterior.

Cele şase produse din gama EcoBeauty au la bază ingrediente naturale rezultate din culturi ecologice și nu conțin parabeni. Fiecare produs reprezintă un pas în ritualul zilnic de îngrijire a pielii.

Laptele demachiant EcoBeauty (200 ml) are o consistență cremoasă și este infuzat cu ulei organic din semințe de floarea soarelui și apă organică de albăstrea pentru a proteja și catifela pielea.

Loţiune tonică EcoBeauty (200 ml) are efect de împrospătare, având la bază ingrediente bogate în antioxidanți, precum apa organică de trandafir și mușețel.

Cremă de ochi EcoBeauty (15 ml) este ideală pentru ochii cu aspect obosit. Îmbogăţită cu uleiuri din seminţe de merişoare de munte şi cătină, bogate în antioxidanţi, contribuie la netezirea şi amplificarea luminozităţii în zona delicată de contur a ochilor.

Serumul EcoBeauty (50 ml) este infuzat cu ulei organic din primula de seară şi extract din aloe vera, oferind pielii un plus de hidratare şi luminozitate. Se absoarbe rapid în piele. E creat pentru a lăsa pielea instantaneu mai luminoasă, revitalizată şi împrospătată.

Crema de faţă EcoBeauty (50 ml), intens hidratantă, hrăneşte şi conferă luminozitate pielii, fiind infuzată cu uleiuri din merişoare de munte şi seminţe de cătină bogate în vitamina E, acizi graşi şi antioxidanţi, protejează pielea şi îi menţine nivelul natural de hidratare. Produs natural certificat Fairtrade.

Uleiul facial Ecobeauty (50 ml) îngrijeşte şi catifelează pielea cu extract din bumbac şi ulei de argan organic. Bogat în vitamina E şi nutrienţi esenţiali ce refac pielea. Este ideal pentru utilizare în locul cremei de noapte, mai ales în anotimpul rece. Încălzeşte-l  în palme, apoi presează-l delicat pe piele. Încălzirea uleiului asigură o mai bună absorbţie a acestuia în piele.

Toate produsele din gama EcoBeauty beneficiază de certificare organică.

wellness

În completarea ritualului exterior de îngrijire a frumuseții, gama Wellness by Oriflame a fost dezvoltată pentru a ajuta omul modern să găsească acel echilibru între confort şi compoziţia optimă de nutrienţi.

Wellness by Oriflame oferă o gamă de produse dezvoltate şi produse conform celor mai înalte standarde de siguranţă, calitate şi eficacitate. Sunt 100% naturale și nu conţin arome artificiale, conservanţi, coloranţi sau organisme modificate genetic.

Din gama Wellness by Oriflame fac parte și pachetul Wellness, shake-urile Natural Balance şi batoanele Natural Balance.

Pachetul Wellness este un produs unic, ce combină nutrienți esențiali și antioxidanți cu beneficii extraordinare. Nutriționiștii spun mereu că nutrienții funcționează mai bine împreună decât separat, iar combinațiile specifice pachetului Wellness oferă sinergii și beneficii unice cu efect optim asupra sănătății, rezistenței și frumuseții. După utilizarea pachetului Wellness, întregul organism se simte revitalizat și starea de oboseală dispare, pielea se simte mai hidratată, mai elastică, dispar ridurile și liniile fine, sistemul imunitar se bucură de o reducere semnificativă a inflamațiilor, nivelul de colesterol scade, rezistența la efort crește, iar ochii au o protecție crescută la razele UV. Conținutul ridicat de antioxidanți, reprezentați de prezența astaxanthin-ului și de extractul de afine bogat în antocianine face ca pachetul Wellness să fie o unealtă eficientă în procesul anti-age.

Shake-ul Natural Balance

Formula patentată a shake-ului Natural Balance a fost dezvoltată de profesorul Stig Steen împreună cu echipa lui, de-a lungul a opz ani de cercetare la Centrul de cercetare pentru nutriție și stil de viață sănătos de la Igelösa, Suedia. Shake-urile Natural Balance vin în trei arome diferite – vanilie, căpșuni și ciocolată. Conțin un amestec din trei surse de proteine pentru un profil complet de aminoacizi, un echilibru perfect între omega 3 și alți acizi grași, carbohidraţi cu indice glicemic scăzut şi fibre. Echilibrat din punct de vedere nutriţional, în întregime natural şi sărac în calorii, shake-ul Natural Balance este perfect pentru mic dejun sau pe post de gustare între mese.

Batoanele Natural Balance

Batoanele Natural Balance se adresează celor care au un ritm de viață alert și care au grijă de sănătatea lor, dar au nevoie de un mic răsfăț dulce. Gustări inteligente, batoanele Natural Balance sunt bogate în proteine și fibre și sunt disponibile în două variante de arome: cu fructe sau cu bucăţi de ciocolată.