Echipa Alist Magazine, în vizită la Optiplaza

Pentru că se apropie vara și odată cu ea vin și zilele însorite „nesfârșite“, ne-am organizat și am plecat la vânătoare de ochelari de soare. Ne-am oprit la Optiplaza și am început căutările prin selecția generoasă din magazin. Să mergi la shopping cu echipa Alist e deopotrivă amuzant și eficient – ne dăm sfaturi sincere, ne complimentăm, ne facem sugestii etc. Așa s-a întâmplat și acum, cu ajutor bonus din partea experților din magazin. Așadar, indiferent că îți dorești o pereche nouă de ochelari de soare sau ai nevoie de un consult optometric și de ochelari de vedere, în oricare dintre magazinele Optiplaza, consultanții specializați te vor ajuta să faci alegerea aceea de care o să fii mulțumită timp îndelungat. (Crede-ne, am testat!) Nouă ni s-au recomandat ochelari în funcție de forma feței și ne-a cam uimit precizia cu care ne-au fost intuite preferințele și felul în care ochelarii ne complimentau trăsăturile.

Despre Optiplaza

Optiplaza este un brand românesc care a luat naștere în 2004 și are în prezent, în toată țara, 46 de magazine cu un design foarte special: linii îndrăznețe, materiale inovatoare și decoruri avangardiste. La Optiplaza și pe site-ul optiplaza.ro găsești branduri renumite precum Ray-Ban, Police, Silhouette, Guess, Swarovski, Furla, Carolina Herrera, Jaguar, Davidoff, Dolce&Gabbana, servicii de calitate și o consiliere de excepție. Începând din anul 2016, pentru a veni în întâmpinarea clienților săi, Optiplaza a deschis magazinul Optiplaza Boutique, în Galeria Feeria din Băneasa, un concept store exclusivist dedicat iubitorilor de branduri luxury:  Bvlgari, Celine, Chopard, Cutler and Gross, Dior, Dita, Dsquared2, ic! berlin, Linda Farrow, Miu Miu, Moscot, Prada, Tom Ford, Victoria Beckham. 

Bonus: Nu rata Ray-Ban Summer Days, evenimente care vor avea loc în Optiplaza Sun Plaza (3-5 mai) și în Optiplaza Vitan (10-12 mai).

Mai jos, iată și o mică mostră din experianța noastră la Optiplaza și care sunt ochelarii pe care-i vom lua cu noi în vacanțe vara asta.

Rovena Andrei (Stilist)

Am fost întotdeauna fidelă modelului Aviator de la Ray-Ban. La îndemnul consultanților Optiplaza, am încercat forme noi de ochelari și am constatat varietatea de modele din colecția nouă Ray Ban. Ador în mod special, modelul pe care-l port în fotografie. Evident, țin mereu cont de forma fetei, culoarea și forma ramelor, atunci când aleg ochelarii de soare și prefer modelele clasice, iconice, care vor fi actuale și peste câțiva ani. De această dată, am experimentat ceva nou și mi-a placut.

Nicoleta Nicolae (Redactor-șef alistmagazine.ro)

Mă opresc de fiecare dată în fața unui magazin cu ochelari, ba chiar probez câteva perechi, fie că sunt sau nu în căutarea unor ochelari noi. Având fața rotundă, prefer întotdeauna să port ochelari mari, iar, de curând, m-am îndrăgostit de cei cat eye. Am vrut să experimentez un stil nou, așa că am ales o astfel de pereche de ochelari de soare pentru sezonul primăvară-vară.

Monica Cismaru (Lifestyle Editor)

Ochelarii de soare sunt accesoriul meu preferat, de care nu mă despart niciodată. Îmi place să am mai multe modele, pe care le rotesc în funcție de ținută și de stare, dar rămân întotdeauna fidelă modelului Wayfarer, cel care mă avantajează cel mai mult. Mi-am ales deja perechea preferată pentru mica vacanță de 1 mai și deja mă și văd la plajă, în Cipru, cu noua mea pereche Ray-Ban pe nas, sub umbrelă, sorbind dintr-un cocktail exotic.

Dana Păun (realizator Trend Challenge) 

Eu port foarte des ochelari de soare, chiar și iarna, pentru că am fotofobie și ca atare încerc să-mi aleg foarte multe forme și modele pentru diversitate și pentru a-mi putea accesoriza ținutele mai ușor. 

Amalia Dobre (Fashion Editor)

Eu am perioade când port aceeași pereche de ochelari la mai toate outfiturile, mai sunt momente când am chef să scot la purtare ochelari mai atipici, găsiți prin târguri de vechituri sau prin vintage-uri, dar cumva, mereu mă întorc la cei practici, cei versatili. Când îmi aleg ochelarii, cu mici excepții (când chiar îmi place mult vreo ramă), sunt atentă la calitatea lentilelor și încerc să balansez cumva designul și funcționalitatea.