Easter Treats, ediție limitată de prăjituri pentru Paște

eatser treats grace couture cakes

Grace Couture Cakes prezinta Easter Treats, o ediție limitată de dulciuri și de prăjituri pentru Sărbătorile Pascale. Colecția Easter Treats aduce surprize aromate, care îi vor bucura pe cei mici și cei mari deopotrivă.

Torturile Easter Bacio di Vanilla și Carrot Drip Cake sunt desertul perfect pentru prânzul de sărbătoare, alături de noile prăjituri Lapin cu blat amaretto, mousse de ciocolata neagra, insert cu cremeaux de mango și kalamansi și Marshmallow Cake – cu blat pufos cu fistic și bezea.

eatser treats grace couture cakes

În plus, noutatea acestui an este pasca delicioasă cu brânză dulce și stafide. Veți regăsi, de asemenea, și cozonacul tradițional, proaspăt, pufos, cu umplutură perfecta de cacao, nucă și stafide. Iar pentru cei care își doresc să surprindă pe cineva drag, cofetarii Grace Couture Cakes au pregătit trei cutii cadou, pline cu bunătăți: Bunny Gift, Spring Gift și Hope Gift.

eatser treats grace couture cakes

Întreaga colecție Easter Treats este disponibilă online pe www.gracecc.ro/onlineshop: ouă și iepurași de ciocolată belgiană Callebaut, figurine de turtă dulce în culori pastelate, căpșune în ciocolată, eclere personalizate, macarons, precum și prăjiturile și torturile preferate, cu un decor tematic.

Categorii Lifestyle