E timpul pentru o vară fierbinte și colorată, accesorizată cu ceasurile inteligente Garett

smartwatch garett watchshop.ro

Accesorizează-ți vara cu ceasurile inteligente Garett, de pe WatchShop.ro. Dispozitivele sunt create atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru oamenii care iubesc gadget-urile și felul în care tehnologia ne face viața mai ușoară și mai fun, de ce nu?

Modelele de smartwatch de pe WatchShop.ro sunt echipate cu diverse funcții, precum cameră video încorporată, Wi-Fi sau slot SIM. În plus, majoritatea modelelor Garett au funcții pentru gestionarea bibliotecii muzicale și de control al butonului pentru camera foto a smartphone-ului. Unele dintre ele au chiar barometru, termometru, altimetru și busolă încorporate, ceea ce le face o alegere excelentă pentru expediții montane sau camping.

Codul de discount pentru urmăritorii A List Magazine este ALIST7, valabil de astăzi și pâna pe 30 iunie, prin care oferim 7% extra reducere la toate produsele de pe site.

Alege-ți modelul preferat de ceasuri inteligente Garret de pe WatchShop.ro, în functie de planurile tale pentru această vară și fă-ți noi amintiri!

Garett MEN 5S Black Leather

smartwatch garett watchshop.ro

Un smartwatch cu ecran tactil și software intuitiv, cu multiple funcții sportive și rezistent la apă, te asigură că vei rămâne mereu conectat grație notificărilor de apeluri și mesaje primite. Îl poți utiliza ca echipament sportiv, ca accesoriu pentru activitățile de la job sau ca monitor al indicilor de sănătate – contorizează pulsul și tensiunea, printre altele, și oferă informații legate de durata și calitatea somnului. De asemenea, poți conecta un difuzor la telefonul tău pentru a crea vibe-ul unei petreceri în aer liber, toate funcțiile de bază putând fi controlate cu smartwatch-ul tău.

Preț: 395 lei

Garett MULTI 4 Blue

smartwatch garett watchshop.ro

Cu GPS încorporat și monitor de ritm cardiac și tensiune arterială, Garett Multi 4 Blue îți anulează orice tentativă de a da skip orei de fitness și te motivează să scoți tot ce e mai bun din tine. Fie că practici ciclismul, atletismul sau îți plac drumețiile, smartwatch-ul acesta are integrate multiple sporturi și tipuri de activități ce înregistrează cu precizie toate performanțele sportive. Beneficiază de certificare IP67, ceea ce îl face rezistent la scufundări pentru o perioadă de până la 30 de minute și este complet rezistent la praf. Posibilitatea de a-i schimba cureaua îl transformă într-un accesoriu versatil, pe care probabil nu îl vei mai înlătura de la încheietura mâinii.

Preț: 545 lei

Garett EVA Golden Steel

smartwatch garett watchshop.ro

Doamnele și domnișoarele folosesc smartwatch-urile la fel de mult ca bărbații și era evident faptul că lista noastră nu putea omite și ceasuri dedicate lor. Garett EVA Golden Steel este un smartwatch de formă rectangulară, cu un design modern și performanțe de ultimă generație – multiple moduri sport, senzor pentru monitorizarea indicilor de sănătate, notificări de apeluri sau mesaje text și control la distanță pentru muzică și camera foto a telefonului. Selfie-urile trec la un alt nivel cu Garett EVA Golden Steel!

Preț: 518 lei

Garett LAURA Black

smartwatch garett watchshop.ro

Un alt smartwatch dedicat femeilor este Garett LAURA Black. Cu un design minimalist, tracker pentru diverse activități sportive și senzori pentru monitorizarea pulsului și saturației oxigenului din sânge, smartwatch-ul acesta este probabil exact ceea ce căutai. Ecranul color, curelele interschimbabile și designul atractiv îți permit să îl porți fie la sala de fitness, fie la job, dar mai ales în timpul plimbărilor lungi cu prietenii!

Preț: 258 lei

Smartwatch-uri pentru copii

Când vine vorba de cumpărarea celui mai bun ceas inteligent pentru copilul tău, putem spune că acuratețea prin care redă timpul nu va juca un rol prea mare în luarea deciziilor. GPS-ul rămâne principalul factor decizional pentru părinții care caută smartwatch-uri, în mod special pentru a rămâne în contact permanent cu copilul în timp ce sunt plecați de acasă și pentru a se asigura ca acesta este în siguranță. Unele ceasuri pentru copii sunt, de asemenea, instrumente excelente pentru stabilirea unei sarcini zilnice a temelor sau a rutinei de somn.

Un ceas inteligent ar putea înlocui necesitatea unui telefon sau a unei tablete, dar asta nu înseamnă că divertismentul este complet scos din context. Ceasurile destinate copiilor mai mici conțin jocuri educative, iar o cameră cu filtre amuzante este oricând binevenită. Pentru un ecran atât de mic, rezoluția este surprinzător de clară și mai mult decât suficientă pentru a ține copiii ocupați în mașină sau când gospodărești prin casă. Spre deosebire de smartwatch-urile pentru adulți, ceasurile pentru copii nu promovează partajarea pe rețelele sociale și, de obicei, nu au opțiunea de a accesa internetul.

Iată recomandarea noastră de smartwatch-uri pentru copii de la Garett:

smartwatch garett watchshop.ro

Garett 4 KIDS 4G Black,Garett 4 KIDS 4G Pink

Unul dintre cele mai performante smartwatch-uri pentru copii, Garett Kids 4G vine echipat cu ecran LCD și cu cele mai performante funcții: buton SOS, slot pentru cartelă SIM, cameră integrată, Wi-Fi și apel video. Deși nu are funcție pentru trimitere de mesaje deoarece ar fi anevoios pentru cel mic să tasteze pe un ecran micuț, este permisă înregistrarea unui mesaj vocal de 15 secunde și trimiterea acestuia către un număr de telefon. Se găsește în varianta cu carcasă neagră pentru băieți sau în variantă roz pentru micile prințese. Cu un asemenea ceas, tu vei avea în orice moment al zilei încrederea că prichindelul tău este în siguranță și se bucură de fiecare clipă.

Preț: 627 RON

Dacă ceasurile inteligente moderne au ajuns să ți se pară prea mainstream sau cauți funcții inovatoare doar pentru tine, smartwatch-urile Garett sunt cu siguranță ceea ce cauți. Accesibile, performante și cu design atractiv, acestea îți oferă toate motivele ca tu să le iei cel puțin în considerare la următoarea de sesiune de shopping de gadget-uri. Găsești toate modelele pe www.WatchShop.ro!

WatchShop este cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România, cu peste 15.000 de ceasuri disponibile în stoc, printre care branduri de renume, precum Garmin, Tissot sau Citizen, dar și o serie de branduri de ceasuri și smartwatch-uri exclusive pentru piața din România, cum ar fi Ingersoll, Accurist, Sekonda și Wiliam S. Prezent pe piața locală încă din 2009, WatchShop.ro ofera clienților săi consiliere, livrare rapidă și 365 de zile de retur.

Foto: WatchShop.ro, Unsplash