După Jennifer Lawrence, a venit rândul lui Scarlett Johansson să joace rolul Zeldei Fitzgerald

scarlett

Zelda Fitzgerald are parte de momentul său de glorie la Hollywood, la mai bine de 48 de ani de la moartea ei. Se pare că soţia scriitorului american F. Scott Fitzgerald, autorul celebrului roman The Great Gatsby, i-a inspirat pe producătorii de film, care pregătesc acum două pelicule dedicate acestui personaj. Iar dacă săptămâna trecută am aflat că Jennifer Lawrence va juca rolul Zeldei Fitzgerald într-un film în regia lui Ron Howard, acum a venit rândul unei alte actriţe de top de la Hollywood să intre în pielea Zeldei: Scarlett Johansson.

Johansson va colabora cu cei de la Millennium Films pentru acest proiect, care se pare că se va intitula The Beautiful and the Damned şi va avea la bază romanul omonim scris de F. Scott Fitzgerald. Romanul este o poveste de dragoste inspirată chiar de mariajul zbuciumat al autorului cu Zelda, o artistă impulsivă, care scria, picta şi dansa, încercând în permanenţă să se afirme.

De cealaltă parte, filmul lui Ron Howard, cu Jennifer Lawrence în rol principal, va fi ecranizarea bestsellerului Zelda, scris de Nancy Milford în 1970.

Ambele poveşti ilustrează societatea americană a anilor ’20 şi epoca de aur a jazz-ului, aşa că trebuie să ne aşteptăm la două pelicule cu muzică bună şi multă, multă strălucire. Şi, bineînţeles, la două prestaţii excelente din partea lui Jennifer Lawrence şi a lui Scarlett Johansson.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle