Duo-uri celebre la Hollywood: copii care arată exact ca părinții lor faimoși

COVER REESE

La Hollywood nu se moștenește numai talentul, ci și… genele bune. Dacă ne uităm la vechile fotografii ale starurilor și la modul în care arată acum copiii acestora, concluzia este una simplă: asemănările sunt atât de mari, încât am putea spune că, în unele cazuri, vorbim de una și aceeași persoană.

Dar nu ne crede pe cuvânt, avem șase exemple de duo-uri celebre la Hollywood care îți vor confirma teoria noastră.

Și începem cu…

Angelina Jolie, Brad Pitt și Shiloh Jolie-Pitt
Shiloh este primul copil biologic al Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt și este copia fidelă a părinților săi. De fapt, nici nu ne dăm seama cu cine seamănă mai bine. Pentru a încerca să scape de toată agitația creată în jurul lor, Angelina și Brad au plecat în Namibia, în 2006, unde, pe 27 mai, s-a născut și fiica lor, Shiloh. Cei doi au vândut cu peste șapte milioane de dolari primele fotografii ale micuței, care au fost publicate de People și Hello!, banii fiind donați ulterior celor de la UNICEF.

1

Vanessa Paradis și Lily Rose Depp
Lily Rose a moștenit frumusețea și eleganța mamei sale, actrița și cântăreața de origine franceză Vanessa Paradis, cele două fiind aproape identice. Sigur, remarcăm și contribuția lui Johnny Depp, căruia Lily i-a moștenit privirea pătrunzătoare. Adolescenta în vârstă de 17 ani le calcă pe urme părinților, cochetând deja cu muzica, actoria, dar și cu… modellingul (Lily a debutat vara trecută într-o campanie pentru Chanel).

2

Julianne Moore și Liv Freundlich
În vârstă de 14 ani, Liv Freundlich, fiica lui Julianne Moore și a regizorului Bart Freundlich (The Rebound, Trust the Man), seamănă foarte bine cu mama sa. Același păr roșcat, aceiași pistrui, aceiași ochi verzi!

JULIANNE

Cindy Crawford și Kaia Gerber
Va fi Kaia, fiica în vârstă de 14 ani a lui Cindy Crawford, un model la fel de bun ca mama sa? Judecând după aceste fotografii, verdictul nostru este… DA! Adolescenta a apărut deja în câteva campanii și a pozat pentru reviste ca Vogue, Teen Vogue sau CR Fashion Book, revista lui Carine Roitfeld, fostul redactor-șef al revistei Vogue Paris.

4

Yolanda Foster și Gigi Hadid
Poate că Gigi Hadid este unul dintre cele mai bune supermodele ale momentului, însă puțini știu că și mama sa, Yolanda Foster, a avut o carieră de succes în modeling, la care a renunțat în 1994, când a hotărât să se dedice familiei și afacerii sale cu designul interior.

5

Reese Witherspoon și Ava Phillippe
Fiica lui Reese Witherspoon și a lui Ryan Phillippe este leită mamei sale. Adolescenta în vârstă de 17 ani este foarte apropiată de actriță, pe care o însoțește adesea la diferite evenimente. Și arată foarte, foarte bine împreună!

6

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle