Dungile: le iubim, dar cum le purtăm?

coverrr

Casele mari de modă, precum Prada, Dolce & Gabbana sau Ralph Lauren, au integrat în colecțiile lor primăvară/vară 2016 ținute inspirate de șarmantele dungi. Fie ele verticale, orizontale, diagonale sau efectiv în toate părțile, dungile reprezintă un must al acestui sezon. Dungile pot fi abordate în diferite feluri, așa că v-am pregătit câteva idei de ținute:

Dungile orizontale
S-ar putea să pară riscant să porți dungile cum propun Tommy Hilfiger (foto sus) sau Max Mara, o multitudine de nuanțe care par să ia ochii, dar o astfel de ținută e perfectă pentru o primăvară plină de culoare.

Dungile verticale
Oricum ar fi ele, mai late, mai mici în dimensiune, dungile orizantale te fac să arăți mai înaltă și, automat, mai suplă. Nouă ne-a plăcut mult ținuta purtată de Margot Robbie la petrecerea Vanity Fair pentru premiile Oscar. Margot poartă o rochie lungă care prezintă dungi nude și negre, având un mic corset de culoare neagră. Accesoriile pot varia, având în vedere că rochia este în culori simple: un clutch de o culoare vibrantă ar face outfit-ul să strălucească.

222

Dungile aleatorii
Ținuta purtată de Sienna Miller este una perfectă atât pentru birou, cât și pentru o seară cu fetele! Aceasta poartă o ținută Altuzarra,  compusă dintr-o camașă cu dungi verticale și o fustă cu dungi verticale și orizontale, o alegere perfectă pentru vremea caldă!

3333

Text de Carmen Tănăsescu. Foto: hepta.ro.