Dulciuri care nu îngraşă şi pe care poţi să le alegi zilnic

dulciuri

Sunt delicioase, nu au calorii şi nu îţi sabotează dieta chiar dacă fac zilnic parte din meniul tău… de înfrumuseţare. Sper să nu te dezamăgesc prea tare spunându-ţi că dulciurile la care mă refer în acest articol nu sunt comestibile, ci sunt doar numele unor produse cosmetice. Te asigur însă că merită să facă parte din beauty kit-ul tău pentru că te fac să zâmbeşti în cele mai triste şi mai tensionate  momente. Îţi aduc aminte de deserturile tale preferate, dar nu îţi pun silueta în pericol. Mai mult, îţi colorează buzele, pleoapele şi unghiile în nuanţele verii. (Foto: hepta.ro)

Ice Cream e numele unuia din lacurile de unghii din colecţia Girls Just Wanna Have Fun de la Melkior. Şi mă duce cu gândul la Blue Moon Ice cream, un sortiment celebru de îngheţată, a cărei reţetă originală e ţinută secret. O idee la fel de delicioasă mi se pare să  porţi nuanţa  pe unghii şi să o asortezi cu un pahar de lichior Blue Curaçao pe marginea piscinei. Lacul de unghii are o rezistenţă sporită, o acoperire foarte bună şi se usucă foarte repede. În plus, poţi oricând, după ce ai colorat unghiile, să adaugi buline albe pentru efect holiday mood on, aşa cum ne recomandă Alina Cuzuban, nail artist Melkior.

Oja lucioasa Ice Cream, Melkior
Lac de unghii Ice Cream, Melkior

Italia, Franţa, Anglania şi Spania îşi dispută între ele provenienţa reţetei de crème brulée. În cazul balsamului de buze cu acelaşi nume, ştim sigur că poartă semnătura Sephora. Personal, îl ador pentru că hidratează şi catifelează buzele în timp ce le învăluie într-o aromă irezistibilă de cremă de zahăr ars. Are o textură cremoasă şi e subtil colorat. În plus, din gama Kiss me balm mai fac parte multe alte tentaţii. Aşa că nimeni nu va rămâne cu nemulţumiri.

balsam de buze
Balsamuri de buze Kiss me balm, Sephora

Jeleurile sunt păcatul meu culinar preferat. Din fericire, odată cu lansarea noilor lacuri de unghii Jelly Tints de la Maybelline New York, pot să abuzez de consumul lor. Disponibile în patru nuanţe strălucitoare, sunt alegerea ideală pentru o manichiură estivală. Aplicatorul se adaptează perfect suprafeţei unghiei pentru a depune cantitatea exactă de lac la fiecare aplicare. Preferata mea  e o nuanţă vibrantă de fuchsia. Atrage tot la fel de multe priviri ca un candy bar la o petrecere.

Colorama-Jelly-Tints-nuante-