Ducii de Sussex, Meghan și Harry, și-au început turneul în Africa de Sud

harry meghan africa de sud

Prințul Harry și Meghan Markle și-au început azi turneul de zece zile în Africa De Sud, alături de fiul lor de cinci luni, Archie.

meghan harry archie

Cuplul Regal a aterizat în Cape Town, iar de acolo, vor zbura spre diverse alte destinații africane. Primul obiectiv pe care Meghan și Harry îl vor vizita, fără micuțul Archie, care rămâne în grija bonei, în Cape Town, este Cape Flats, o zonă rău famată de lângă capitala sud-africană, unde sunt uciși peste 200 de oameni anual. Aici, rata criminalității și a persoanelor infectate cu HIV este alarmantă, iar Cuplul Regal va iniția mai multe actiuni de binefacere și vor ține cuvântari în sprijinul organizațiilor nonprofit care activează în zonă. Pe agenda Ducilor sunt prioritare actiunile care vizează problema violenței asupra femeilor africane. Însuși președintele sud-african,Cyril Ramaphosa, adeclarat în mod public că Africa este unul dintre cele mai periculoase locuri din lume pentru femei. 

De asemenea, Meghan va vizita mai multe centre în care sunt îngrijite mame infectate cu HIV și le va dona bunuri esențiale. Apoi, Prințul Harry va zbura spre Botswana, Angola și Malawi. Botswana este țara în care Meghan și Harry s-au ”refugiat” la începutul relației lor, când voiau să se ascundă de ochii curioșilor.

Foro: hepta

Categorii Lifestyle