Ducesa Meghan, interviu fără precedent la televiziunea britanică

meghan harry interviu

Meghan Markle, Ducesa de Sussex și soția Prințului Harry a acordat un interviu emoționant televiziunii britanice ITV, în care a vorbit despre ostilitatea cu care este expusă în presa țării ei adoptive și despre nedreptatea care i se face când toți stau cu ațintiți asupra ei și a lui Harry, gata să judece și să disece și cel mai mic gest și cea mai mică greșeală.

Meghan a mai adăugat că este aproape de nesuportat presiunea de a se afla în lumina reflectoarelor și că nici nu și-a imaginat chinurile la care se va supune odată ce va intra în Familia Regală. De asemenea, Ducesa de Sussex a povestit cum prietenii ei americani au avertizat-o să nu se mărite cu Harry, deoarece atenția media îi va distruge viața și a admis că de la nuntă și pe parcursul sarcinii s-a simțit vulnerabilă. Interviul realizat de ITV face parte din documentarul ”Harry & Meghan: An African Journey”, fiind filmat, evident, în timpul turneul din Africa de Sud al Ducilor de Sussex.

Meghan a mai dezvăluit și numele de alint pe care îl are pentru Prințul Harry – H.

I-am spus de mult lui H – eu așa îl strig- că nu e de ajuns să supraviețuiești unui lucru, nu ăsta e scopul în viață. Trebuie să fii fericit cu adevărat, să jubilezi. Chiar am încercat să mă adaptez stilului mai rigid, specific englezesc. Am încercat, chiar am încercat. Dar cred că, pe interior, această zbatere face mai mult rău.”

meghan harry interviu

Prințul a Harry a confirmat în același interviu tensiunile dintre el și Prințul William și a spus că el și fratele lui mai mare au pornit pe căi diferite. ”Suntem frați, întotdeauna vom fi frați. Cu siguranță am pornit pe căi diferite, dar întotdeauna voi fi alături de el și știu că și el va fi alături de mine întotdeauna. Nu ne mai vedem atât de des pe cât obișnuiam, deoarece suntem foarte ocupați, dar îl iubesc nespus, iar toate zvonurile nu se bazează pe nimic. Și frații mai au zile proaste”, a declarat Harry.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle