Dublu concert pentru Alexandra Ușurelu, pe 30 ianuarie, la Teatrul Naţional din Bucureşti

alexandra-usurelu

„Casa” Alexandrei Ușurelu tocmai ce a devenit mai mare! Artista anunță un al doilea concert simfonic, în aceeași zi, pe scena Teatrului Național din București. Am să fiu eu casa ta, primul mare concert cu orchestra al noului an, va fi susținut de Alexandra Ușurelu în două reprezentații pe scena Sălii Mari a TNB.

Alexandra Ușurelu continuă o bună tradiţie la început de an și revine luni, 30 ianuarie 2017, în Sala Mare a Teatrului Național București, cu spectacolul Am să fiu eu casa ta, unde va prezenta, alături de orchestra sa de 24 de instrumentişti, mai multe cântece de pe al doilea album, ce urmează să fie lansat anul viitor. Artista va susține nu unul, ci două concerte simfonice consecutive, de la 17:00, respectiv 20:00, datorită cererii foarte mari din partea publicului. Pentru concertul de la 17:00 vor fi disponibile și pachete Family&Friends, în acest fel, grupurile de prieteni vor putea beneficia de prețuri speciale la bilete.

„Iarna trecută, la concertul simfonic Pur, am epuizat biletele cu mult timp înainte de ziua spectacolului. Pentru concertul din 30 ianuarie, de la ora 20:00, mai sunt foarte puține locuri. Casa mea e la teatru în ianuarie. E casa celor care ascultă fără să foșnească, a celor care pot cânta în cor fără să facă zgomot. Știu că mulți vor veni din țară cu familiile sau prietenii, așa că ii voi primi pe toți şi la ora 17:00, cu ceai cald, și sper ca pe 30 ianuarie, concertul meu simfonic Am să fiu eu casa ta va fi casă încăpătoare pentru toți cei care își doresc să vină alături de noi”, a spus Alexandra Uşurelu.

Prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de PR, Alexandra a reuşit să câștige simpatia unui public larg, dar cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în săli de spectacol. Albumul său de debut, La capătul lumii, a fost nominalizat, la numai trei luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile: „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun album” şi „Cel mai bun duet”.

Biletele la concertele simfonice Alexandra Ușurelu de la Teatrul Național București de pe 30 ianuarie 2017 pot fi achiziționate din rețelele eventim.ro, iabilet.ro, bilete.ro, de la Agenția de bilete a Teatrului Național și mystage.ro.

Foto: Paul Voicu

Categorii Lifestyle