Dua Lipa și secretele siluetei ei impecabile

dua lipa silueta

Cea mai recentă apariție a artistei de origine albaneză Dua Lipa (25 de ani) de la Premiile Grammy i-a asigurat acesteia un loc în topul celor mai admirate siluete dintre artistele noului val. Chiar dacă vedeta n-a câștigat la gală vreun premiu pentru performanțele sale artistice, cu siguranță a plecat acasă cu titlul neoficial pentru cea mai sexy cântăreață și de cea mai reușită reprezentație pe scenă.

Vedeta acordă le fel de multă atenție apariției sale precum muzicii pe care o cântă și petrece mult timp în sălile de antrenament și urmează o dietă atent conceputa, care să-i mențină tonusul și fizicul armonios.

Iată care este rutina de întreținere a artistei Dua Lipa.

Vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea când a declarat într-un interviu că face doar câte 15 minute de exerciții fizice pe zi. ”Execut antrenamente de mare intensitate de tip interval și se termină atât de repede încat nu am timp să mă gândesc prea mult la ele.”

dua lipa silueta

Printre celalalte tipuri de mișcare preferate ale artistei se numără și boxul, pe care îl practică și ”cumnata” ei, Gigi Hadid, sora iubitului lui Dua Lipa, Anwar Hadid. ”Ador să boxez în timpul liber, este foarte eficient ca modalitate de mișcare, dar și pentru a-mi limpezi mintea. E un antrenament complet și, de când am început să-l practic, sunt în cea mai bună formă fizică. E și o modalitate excelentă de a scăpa de stres.

Înainte de antrenamente, Dua Lipa are grijă să consume gustări sănătoase, bazate pe proteine, care să-i asigure energie, cum ar fi bananele și untul de alune caju.

Dua Lipa e obișnuită să trăiască singură, având în vedere că a plecat din casa părintească la vârsta adolescenței. Cântăreața a învățat să-și gătească singură și se ocupă de acest lucru de fiecare dată când e acasă și nu în vreun turneu.

dua lipa silueta

Printre mâncărurile ei preferate se numără, bineînțeles, cele tradiționale albaneze – ”ador Byrek (plăcintă cu carne) și pita”, spune artista.

Cand este plecată și nu-și poate urma rutina obișnuită de antrenamente, Dua Lipa practică yoga, Pilates sau spinning.

Orice ar fi, încerc să variez zilnic exercițiile fizice ca să nu mă plictisesc. Când plec în turnee lungi cu autocarul, mă trezesc în fiecare zi într-un loc diferit, așa că nu știi peste ce dai, iar acest lcuru mă ține ocupată și interesată de sport. Încerc să am o alimentație sănătoasă în cea mai mare parte a timpului. Nu mă abțin dacă mi-e poftă de ceva anume și ador și gustările mai puțin sănătose. Dar încerc să limitez cantitatea și să le mănânc în zilele în care nu sunt foarte ocupată, deoarece, spre exemplu, o gogoașă îmi provoacă somnolență imediat ce o mănânc”, adaugă Dua Lipa.

Dua Lipa își menține abdomenul care poate servi drept model pentru oricine ar vrea să devină fit prin exerciții dedicate și prin execuția de plank, poziție pe care nu o agreează deloc, conform spuselor ei, dar care dă rezultate uimitoare dacă e practicată constant.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle