Drew Barrymore face bani din gătit

Celebritățile de la Hollywood și-au descoperit în timp și alte pasiuni în afară de actorie, pasiuni pe care au ajuns să le exploateze. Printre ele, Drew Barrymore care a devenit pasionată de gastronomie. Iar, de curând vedeta a semnat un parteneriat de imagine cu un brand care vinde electrocasnice și vase premium pentru gătit.

FOTO: Hepta

La cei 46 de ani, Drew își împărtășește adesea dragostea de gătit prezentându-i pe bucătarii ei preferați în propriul talk-show, dar actrița spune că a fost un drum lung până ca ea să se simtă confortabilă în propria bucătărie.

”Am început să călătoresc prin lume, educându-mă despre mâncare, aflând cine sunt bucătarii mei preferați și încercând diferite restaurante. Și asta m-a inspirat să încep apoi să gătesc când aveam 30 și 40 de ani”, spune actrița.

Acum, ea apare în atenția fanilor, promovând cea mai nouă gamă de produse pentru bucătărie a mărcii “Gather Kit”. Create în parteneriat cu Made By Gather, fondatorul Shae Hong, aparatele de bucătărie și vasele sunt disponibile în cinci culori diferite. Fiecare nuanță este evidențiată cu accente aurii. Standout-urile includ friteuza cu ecran tactil 6QT, care poate prăji, reîncălzi și deshidrata o varietate de alimente, precum și ceainicul electric cu o singură atingere, care vine cu programe prestabilite pentru ceașcile zilnice de ceai.

Colecția dispune și de un cuptor de prăjitor de pâine hibrid, un blender cu ecran tactil de înaltă performanță și un filtru de cafea. Produsele de bucătărie promovate de Drew Barrymore sunt disponibile exclusiv prin Walmart.

Categorii Lifestyle