Dragostea lui Smiley – VIDEO

Smiley face noi confesiuni de iubire și lansează piesa ”My Love”, al cărui videoclip a fost filmat în Statele Unite, în deșertul californian.

Smiley își caracterizează noua producție drept o piesă-terapie pentru relațiile de iubire încercate de timp și de timpuri. “Piesa My Love este ca o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”. Piesa a fost compusă tot în SUA, alături de compozitori care au făcut muzică pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana.

smiley

smiley

Îmi doresc ca ascultătorii să se simtă bine, să-și ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-și amintească de persoana iubită”, spune Smiley despre ”My Love”, o piesa banku, un stil muzical nou – un mix de reggae, dancehall și pop.

Videoclipul piesei este filmat în America de către Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Deșertul Californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței și iubirii.

Deși este un loc deschis vizitatorilor și celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobări și a compatibilității dintre artist cu opera sa și valorile pe care le reprezintă spațiul. După ce i-au studiat activitatea și muzica, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei “Acasă” și i-au primit cu bucurie pe Smiley și echipa sa pentru filmări.

Filmările au durat o zi întreagă și pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viața mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deșert, fără niciun pic de umbră și sub un soare puternic, am rezistat până la urmă și a ieșit un clip bun”, povestește Smiley care a avut alături un fotomodel exotic la filmările clipului din Los Angeles.