Dovezi de iubire: cele mai noi 5 parfumuri pentru bărbați

Poartă-te cu el așa cum ai vrea să se poarte el cu tine! Susținerea reciprocă, grija și răsfățul sunt dovezi de iubire. Dacă vrei dovezi mai concrete, alege una dintre cele mai recent lansate esențe masculine.

Blue Man Eau de Toilette, Coach, 283 lei (60 ml)

Noua apă de toaletă de la Coach te lasă să mai respiri o vreme briza mării. Invocând amintiri legate de cerul albastru, briza răcoroasă și drumurile nesfărșite, Blue Man se deschide cu note aromatice de tei și absint, urmează ardei negru și lemn de cedru cald, dar și senzualul chihlimbar.

Mr. Burberry Element Eau de Toilette, Burberry, 333 lei (50 ml)

Un parfum mineral lemnos, Mr. Burberry Element exprimă o masculinitate a contrastelor: prospețime și forță. Parfumul conține note de migdale amare, ienupăr și lichen, o creație elgantă condimentat-lemnoasă.

Le Male Le Parfum, Jean Paul Gaultier, 360 lei (75 ml)

Jean Paul Gaultier a lansat recent apa de parfum intensă pentru bărbați Le Male Le Parfum. Cu un sacou negru și inserții aurii de ofițer, noul Le Male Le Parfum are alura unui căpitan. Cardamonul aspru, lavanda profundă și intensă, floarea de iris misterioasă se contopesc cu aroma deloc subtilă a vaniliei.

Love is Love Eau de Toilette, Dolce & Gabbana, 339 lei (75 ml)

Bine ai venit în familia lemnos-fructată a iubirii de la Dolce & Gabbana! Notele din Love is Love sunt o alăturare inedită de ingrediente reci și calde – așa este dragostea, nu? Conține mere Granny Smith, dar și înghețata de mere și vanilie.

Wave pour Homme Eau de Toilette, Missoni, 349 lei (100 ml)

În căutarea aromelor naturale, a legăturii profunde cu resursele ancestrale, Wave pour Homme este un concept profund masculin. Notele care compun această esență nouă sunt profund legate de unicitate și calitatea produselor naturale: geranium, mușcată egipteană, frunze proaspete de Salvie, rozmarin, paciuli certificate Orpur®.

Foto: Hepta, PR, douglas.ro.