Douglas lansează campania anuală de strângere de fonduri „Believe in Angels”

Douglas România lansează campania anuală de strângere de fonduri „Believe in Angels” începând cu 23 noiembrie 2018. Anul acesta, beneficiarul campaniei este Fundația HOSPICE Casa Speranței, iar fondurile vor fi direcționate către sponsorizarea activităţii de asistență medicală paliativă acordată gratuit pacienților copii și adulți suferinzi de boli incurabile, pacienți ai HOSPICE Casa Speranței. Astfel,  pentru fiecare produs de machiaj Douglas Dream Palette achiziționat din rețeaua de magazine Douglas și online, de pe douglas.ro, în perioada 23 noiembrie – 24 decembrie 2018, Douglas se angajează să sponsorizeze cu câte 10 lei Fundația HOSPICE, în limita sumei de 40.000 de lei.

Îngrijirea paliativă are ca scop îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile și familiilor acestora, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.  Pacienții HOSPICE sunt persoane cu boli incurabile: adulţi cu diagnostice oncologice şi copii cu prognostic limitat de viaţă (indiferent că vorbim de boli limitatoare sau amenințătoare de viață), iar fundaţia își desfășoară activitatea în unitățile medicale din Brașov, din București, în Zărnești și Făgăraș, și noul centru socio-medical la Adunații-Copăceni, lângă București, centru destinat exclusiv copiilor afectați de boli limitatoare de viață și familiilor lor.

“Această campanie vorbește despre frumusețea binelui și puterea fiecăruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevărat nevoie. Împreună, putem face cu adevărat o diferență pentru copiii și adulții afectați de o boală incurabilă și ne bucurăm că Douglas ne susține din nou într-un proiect atât de frumos, cu un impact considerabil pentru conștientizarea colectivă a importanței paliației”, a declarat Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

Viziunea HOSPICE Casa Speranței este ca în România toți pacienții cu boli incurabile să beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi lor.

Categorii Lifestyle