Doina Ciobanu ne dezvăluie rutina ei de machiaj (VIDEO)

Invitata noastră de astăzi este Doina Ciobanu, care, la doar 24 de ani, a cucerit o lume întreagă. Noi am fost curioase să aflăm care e rutina ei de machiaj și la ce secrete apelează pentru a afișa întotdeauna un look impecabil, dar extrem de natural și efortless. Pe Doina Ciobanu o cunoașteți cu siguranță de pe blogul ei – The Golden Diamonds – sau i-ați vizitat cel puțin o dată contul de Instagram (@doina).

Doina Ciobanu, fashion blogger și  style icon internațional, lucrează cu unele dintre cele mai cunoscute branduri de modă și s-a făcut remarcată în întreaga lume a modei prin aparițiile spectaculoase în publicații precum Vogue, Elle sau GQ. Astăzi, Doina Ciobanu ne dezvăluie, pas cu pas, care este rutina ei de machiaj și ce trucuri trebuie să ai în vedere în privința machiajului.

Click pe video-ul de mai sus pentru a afla mai multe detalii despre rutina ei de makeup!

Doina Ciobanu este stabilită de ani buni la Londra și a ajuns să fie cunoscută în lumea modei de acolo, fiind considerată una dintre cele mai influente persoane din industrie. Ea a avut prezentări și colaborări cu branduri celebre precum  Agent ProvocateurBurberry sau Versace.

Doina Ciobanu s-a născut la Chișinău, locuind acolo până la vârsta de 19 ani, înainte de a se muta în București și ulterior, la Londra. A refuzat să studieze la Universitatea din Paris, dar a ales să finalizeze, la distanță, facultatea de Științe Politice și Istorie din cadrul Universității Libere Internaționale din Moldova.

Vezi și:

Ce are în geantă Sînziana Iacob (VIDEO)

Cum obții un machiaj complet cu un singur ruj lichid

Categorii Video