Doina Ciobanu, invitată la petrecerea lui Naomi Campbell

doina ciobanu

Doina Ciobanu (25 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din Republica Moldova, stabilită de mai mulți ani la Londra, s-a numărat printre invitați la after-party-ul organizat de Naomi Campbell după evenimentul de modă al anului – British Fashion Awards 2019.


Naomi Campbell a primit trofeul Fashion Icon și a celebrat reușita în clubul Tramp din Londra, iar la petrecere a luat parte și fostul model, transformat în fashion influencer Doina Ciobanu. Doina este una dintre cele mai apreciate prezențe din lumea fashion-influencing-ului și este nelipsită de la cele mai importante evenimente mondene din Londra. Doina a anunțat, cu această ocazie, că va realiza o colecție-capsulă de bijuterii cu celebrul brand englezesc Monica Vinader. Colecția va fi lansată la anul și se va baza pe principii sustenabile.

doina ciobanu

Doina Ciobanu și-a înființat un blog de modă la varsta de 16 ani – The Golden Diamonds, cu care a atras imediat atenția. Tânăra s-a mutat apoi pentru studii la Londra, unde s-a și stabilit, și a ajuns una dintre prezențele importante ale peisajului fashion din social-media, la nivel internațional.

Foto: Hepta