”Doers”, supereroii zilelor noastre, își iau energia din proiectele care îi pasionează

coca cola energy

Sigur ai în jurul tău oameni pentru care ziua pare să aibă mai mult de 24 de ore: activi de dimineața până seara, dedicați unei pasiuni pe care au transformat-o în al doilea job sau într-un stil de viață – ”doers”, cum li se mai spune. Sau poate că ești chiar tu unul dintre ei. Oricum ar fi, știi că astăzi, nu doar că e mai ușor, dar uneori poate fi necesar să ai un plan B: un hobby care să te ajute să-ți completezi veniturile sau doar să alunge monotonia orelor petrecute la birou.

În corporație de la 9 la 5 și seara, stilist sau fashion blogger? Angajat într-un start-up și fotograf la evenimente în timpul liber? Antrenor de fitness și web designer proaspăt devenit părinte? Sigur știi și tu câteva exemple care ne arată câte oportunități sunt să-ți fructifici timpul făcând ceea ce-ți place. Trebuie să știi însă că un astfel de stil de viață îți cere mai mult decât energie fizică. Ai nevoie de o atitudine pozitivă, 24 de ore din 24. Iar dacă privești cu atenție acești ”doers” urbani, vei observa că cei mai mulți dintre ei inspiră energie pozitivă, în timp ce jonglează cu tot ce au pe ”to do list” zi de zi. Asta, pentru că un proiect personal trebuie alimentat constant cu multă pasiune.

Pentru cei care țin pasul cu toate provocările unei zile, care îmbină munca și pasiunea și găsesc motivația să-și dezvolte propriile proiecte, inspirând energie pozitivă celor din jur, Coca-Cola a creat, pentru prima dată, o băutură energizantă sub brandul atât de bine cunoscut în toată lumea. Recent lansată și în România, noua băutură, Coca-Cola Energy, conține cafeină obținută din surse naturale, extracte de guarana, vitamina B și nu are adaos de taurină. Ce e unic la Coca-Cola Energy? Are gustul special Coca-Cola, pe care oamenii îl cunosc și apreciază.

Oricare ar fi proiectul tău de după orele de birou, Coca-Cola Energy e partenerul care te susține să pui aceeași pasiune în ce faci și să o transmiți celor din jur. Ține-l aproape de aparatul foto, de bicicletă sau în atelierul unde pictezi și inspiră energie pozitivă.

Categorii Lifestyle