DJ Tiësto (50 de ani) s-a însurat cu un topmodel de 23 de ani. Imagini de la nuntă

DJ Tiësto nunta

DJ Tiësto, cel de-al șaselea cel mai bine plătit DJ din lume, cu o avere de 130 de milioane de dolari, s-a căsătorit sâmbătă cu logodnica lui, Annika Backes, în vârsde 23 de ani, în resortul futuristic Amangiri din Utah, Statele Unite.

Annika este model și l-a cunoscut pe DJ Tiësto, pe numele adevărat Tijs Michiel Verwest, de origine olandeză, în 2015, la un restaurant din New York, prin niște prieteni comuni. DJ Tiësto a cerut-o în căsătorie pe Annika sfârșitul lui 2018, în timpul unei vacae în Maldive.

Cei doi și-au organizat o nuntă feerică, la care au luat parte 80 de invitați. Mireasa a purtat în ziua nunții rochii create de Oscar de la Renta și Berta, iar mirele a purtat un costum Tom Ford.

Despre ziua ceremoniei, DJ Tiësto a declarat: ”M-am simțit copleșit de emoții pentru că suntem foarte îndrăgostiți și ne gândeam la această zi de mult timp, iată că a sosit momentul. Totul a fost minunat, special și a ieșit mai bine decât mi-aș fi imaginat vreodată”.

Spațiul din Amangiri, flancat de stânci și de dune, a fost decorat ca în povești, cu lumânări plutitoare în piscină, cu decorațiuni florale, iar petrecerea a culminat cu un foc de artificii. Mirii și-au petrecut noaptea nunții sub cerul liber.

Categorii Lifestyle