Dizainăr @ Casa di Peroni: Târg de design românesc la mare

dizainar

În weekendul 6-7 august, la invitația Casa di Peroni, Dizainăr – magazinul exclusiv de design de produs românesc – îți dă întâlnire pe plajă.

Timp de două zile, plaja-restaurant Cafe del Mar din Mamaia va deveni gazda Târgului de design de produs și a petrecerii Dizainăr, ce se va desfășura vineri, 5 august, începând cu ora 19.00.

Consecvent în pledoaria pentru simplitatea obiectelor de design și a amenajărilor interioare, Dizainăr a selectat pentru târg atât design de produs consacrat, cât și accesorii, design grafic și obiecte de design new entry” ale verii 2016. Portofoliul complet al magazinului Dizainăr cuprinde peste 600 de creații ale designerilor români, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică.

Piesele sunt semnate de:

Accesorii: Atelier S, Bysans Reloaded, Don Papillon, Eventivity Accessorize, Florin Dumitru, Gabriel Geller, Irina Florea, Marele Deget Mare, Oana Boboc, Pompon, Remi Handmade, Sash, Accessoires, Sebastian Roncea, Upside Down, Marie Nouvelle, Mădălina Andronic.

Design de produs: Aerium, Atelier A4, Cai verzi pe pereți, Ceramic Sparrow, Florin Poptean, Meao, Mihnea Ghilduș, Ubikubi.

Design grafic: Colorhood, Supersomething, Alexe Popescu & Publica.

Târgul va fi deschis sâmbătă și duminică, 6 și 7 august, în intervalul 12:00 – 21:00. Intrarea este liberă.

KEY VISUAL Casa di Peroni Cafe del Mar_Cover Site

Foto: Dizainăr

Categorii Lifestyle