Dieta care a ajutat-o pe Beyonce să slăbească

dieta

În urmă cu câțiva ani, Beyonce a anunțat că a descoperit o dietă care i se potrivește de minune, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Devenind o dietă virală după ce cântăreața a slăbit 9 kg în aproape 2 săptămâni, mii de femei au apelat la acest ingredient eficient. Care este elixirul magic? Banala limonadă, consumată strategic.

Dietă cu limonadă a fost creată pentru a elibera organismul de toxine, iar în scurt timp a devenit un adevărat program de slăbit pe care multe femei încă îl apreciază.

Ca oricare alt program de slăbit, dieta cu limonadă presupune anumite restricții: nu sunt permise alimentele solide. Poți consuma limoada de cel puțîn 6 ori pe zi, iar rețeta este simplă:

  • 2 linguri suc de lămâie proaspăt;
  • 2 linguri sirop de arţar organic, grad B;
  • 1/10 linguriţă piper roşu;
  • 300 de grame apă filtrată;

După aproximativ două săptămâni în care ai inclus în meniul tău cât mai multe supe, fructe și legume, poți începe prin a adăuga treptat în dietă și alimente solide.

Dieta cu limonadă te ajută să scapi rapid de kilogramele în plus, fiind concentrata pe eliminarea de calorii, însă afectează cantitatea de apă din organism şi masă musculară, nu grăsimile – principală ţintă a unei diete.

4 machiaje pe care le poți purta la birou

Produse de skincare pe care trebuie să le încerci în această toamnă