Diana Sar: Sunt versatilă și îmi place să schimb des stilul meu vestimentar

Diana Sar este una dintre actrițele din noul val care pare că a câștigat deja pariul cu celebritatea, o confirmare a faptului că atunci când faci ceea ce iubești, șansele de reușită sunt maxime. Studentă la UNATC, model și actriță în serialul “Vlad” de la Pro Tv, carismatica Diana e vorbește despre modul în care își trăiește viața, despre oamenii care i-au fost mereu aproape și deciziile care i-au influențat cariera.

Cum ai fost când erai mică, în cel fel ți-ai caracteriza copilăria?

Părinții mei spun că am fost un copil liniștit, care nu prea plângea. Îmi povesteau că atunci când așteptam la coadă pentru tobogan, îi lăsam pe toți să se dea înaintea mea. Dacă cineva mă lovea, nu ripostam. Îmi împrumutam jucăriile, dar, de multe ori, nici nu le mai luam înapoi. Îmi plăcea să mă urc în copaci și să mă dau cu rolele. Am avut o copilărie veselă, plină de ore petrecute în parc.

Ai intrat la UNATC, iar acum ai înghețat anul de studiu, în special din cauza filmărilor la “Vlad”, serialul difuzat de Pro Tv. Cum ți-a completat experiența acestui serial cunoștințele teoretice pe care le dobândiseși la cursuri?  

Am înghețat al treilea an la UNATC pentru a călători cu modellingul, înainte de a merge la castingul pentru Vlad. Nu am putut să-l reiau apoi pentru că am început filmările la Vlad. Exercițiul și practica îți îmbunătățesc cunoștințele dobândite la cursuri, iar actorii sunt în continuă dezvoltare atunci când lucrează. Serialul m-a ajutat să câștig experiență, să prind mai multă încredere și să învăț anumite lucruri la care trebuie să fiu atentă în platou, legate de poziționare, semne, lumini, record și altele.

Ai un program extrem de încărcat în această perioadă. Ce înseamnă pentru tine timpul liber și care sunt formele tale de relaxare?

O sa pară un clișeu, dar acesta este adevărul: în timpul liber, îmi place să merg la sală, să ies în oraș cu prietenii apropiați pe care ajung să-i văd destul de rar când filmez mult, să mă uit la filme și să citesc.

În cariera de modelling, ai prezentat pentru multe case de modă foarte cunoscute. Care sunt brandurile internaționale care sunt apropiate stilului tău?

Sunt versatilă și îmi place să schimb des stilul meu vestimentar. Uneori m-aș îmbrăca în haine de la Armani, alteori de la Alexander Wang, alteori de la Levi’s.

Care este piesa vestimentară nelipsită din garderoba ta în această toamnă?

Geaca de piele.

Citește mai mult aici!

Categorii Lifestyle