Detaliul neştiut din tinereţea legendarei Sophia Loren

Tot mai multe vedete de la Hollywood au îmbrăţişat de-a lungul timpului trendul de a-şi lăsa părul să crească în voie pe corp. De la Julia Roberts până la Madonna, Miley Cyrus sau Britney Spears, multe staruri au etalat părul din zona axilă pe covorul roşu, susținând astfel naturaleţea.

Sophia Loren făcea de mult acest lucru. Numeroase fotografii din tinereţea actriței o înfăţişează în diverse contexte, de la ieşiri la plajă până la apariţii pe covorul roşu, cu păr în zona axilă. Și nimeni nu a observat acest mic detaliu.

“Nu am niciun fel de secret în ceea ce privește lupta cu bătrânețea. Trebuie să trăiești în armonie cu tine însuți, să-ți păstrezi calmul și echilibrul, să nu uiți de bucuriile vieții și să ai grijă de tine: să te hrănești normal, să te imbraci frumos, să faci sport și să nu dormi mai puțin de 7-8 ore pe zi”, declara frumoasa actriță în presa internațională.

La 86 de ani, Sophia Loren continuă nu doar să uimească prin frumuseţea bine conservată, dar şi prin vitalitate. În toamna anului trecut, diva a revenit pe mare ecran, în filmul ”Life Ahead”, regizat chiar de fiul ei, Edoardo Ponti.

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle