Destinații online de shopping pentru 2021

shopping online

În ultimii ani, cumpărăturile online au devenit soluţia preferată a celor care fie nu agrează mersul în magazine, fie au un program mult prea încărcat pentru a-şi rezerva o zi întreagă acestei activităţi. Iar odată cu noile norme de distanţare socială, o categorie şi mai mare de public s-a refugiat în spatele ecranului. De unde ne cumpărăm ţinutele sezonul acesta?

Avantajul cumpărăturilor online? Sunt mai rapide, selecția de mărimi și culori este mai ușor de filtrat cu ajutorul tehnologiei, iar confortul propriului cămin face ca experiența cumpărăturilor să fie foarte plăcută, mai ales că poți opta pentru diverse nișe.

Shop by era – beyondretro.com

Un online store de pe care îți poți alege piese vestimentare din decada favorită sună ca visul oricărui iubitor de retro. Beyond Retro te așteaptă cu o selecție autentică de piese din anii ’60, ’70, ’80 sau ’90, de care te vei îndrăgosti instant. Unde mai pui că există o categorie cu motive de Crăciun. Iar dacă ești student, poți beneficia de un discount special. Te-am convins?

Vegan – immaculatevegan.com

Moda vegană începe să fie din ce în ce mai apreciată, mai ales acum când există atâtea alternative din punctul de vedere al materialelor ce înlocuiesc pieile de animale sau alte texturi cu un efect nu foarte benefic pe termen lung asupra mediului. Immaculate Vegan asigură o selecție de branduri vegane, precum Canussa. Piese precum botinele 60s sau tote bags arată extrem de bine, iar designul hainelor concurează serios cu marile branduri mass-market.

Vintage – retoldvintage.com

Retold Vintage este un shop online cu o selecție sofisticată de piese vintage. Site-ul te întâmpină cu un pattern vintage, desigur, care te va cuceri de la primul click, urmând să accesezi shopul, în care vei găsi bijuterii, genți, trenciuri sau pulovere din cașmir pe care le vei dori în garderoba ta pentru acest sezon. Lookbook-ul poate fi o adevărată inspirație de styling pentru piesele vintage pe care ți le vei achiziționa de aici.

Something new – verishop.com

Verishop este un online store în care nu doar piesele fashion și-au găsit perfect locul, ci și tot ce ține de îngrijire personală sau deco. Ce ne încântă cel mai tare este selecția de branduri și de designeri; aici găsești nume pe care nu le auzi la fiecare colț, cel puțin nu la noi încă, unul dintre ele fiind From St. Xavier, ale cărui genți-bijuterie te vor surprinde în cea mai plăcută manieră.

High-end – luxurygaragesale.com

Dacă îți place să colecționezi piese high-end, poate că ai ajuns deja pe Luxury Garage Sale. Dacă nu, cu plăcere! Aici găsești sute de piese de la cele mai mari case, însoțite de certificatul de autenticitate. Prețurile pieselor sunt ceva mai avantajoase decât la alte shopuri online dedicate produselor fashion high-end, mai ales că, la mai tot pasul, ai parte de o mică reducere extra.

Resell – cosresell.com

Unul dintre cele mai îndrăgite branduri la nivel mondial este COS, și pe bună dreptate. Piesele nu au doar un design recognoscibil, aparte, ci și calitatea lor se ridică la înălțimea cerințelor. Acest magazin online este dedicat exclusiv pieselor COS, pre-owned, pe care le poți achiziționa sau vinde mai departe, în ideea de sustenabilitate și de circularitate a modei. Adevărata surpriză a site-ului este că aici poți găsi piese din colecții de acum câteva sezoane pe care, dacă nu le-ai prins atunci, ai toate șansele să te bucuri de ele acum!

Young & fresh – freepeople.com

Dacă ți-e dor de o sesiune de shopping ca în studenție, Free People o să îți placă la nebunie! Piesele au toate atributele noii generații, designul cool, nuanțe puternice, stiluri diferite, de la inspirație 70s la 90s, așa că tot ce îți rămâne de făcut e să dai o tură de magazin online!

Original & sustainable – rapanuiclothing.com

Bumbacul organic sau bumbacul reciclat devin materiale tot mai utilizate în industrie, grație trendului, extrem de benefic, ce are în vedere grija față de mediu. Rapanui este un brand dedicat sustenabilității, care pune la dispoziția clienților un serviciu de custom-made. Sustenabil și original. Ce îți poți dori mai mult de la industria fashion în acest moment?

Foto: Hepta