Despre campania “Eroine”, un proiect susținut de Asociația Femeilor în România

Campania “Eroine” este un proiect sustinut de Asociatia Femeilor in Romania, IMPREUNA”, propus de Mirela Munteanu și este dedicat tuturor femeilor care in fiecare zi fac lucrurile sa se intample.

#Eroine s-a lansat pe 8 martie cu un scurtmetraj regizat de Isabella Szanto si filmat de Marius Mazz, iar in prim plan sunt 4 femei exceptionale:

Alexandra Badita(director regional Global Women in Business), Gina Cas(designer vestimentar si fondatoare “All or Nothing Agency”), Cami Cavadia(scriitoare si public relations specialist) si Nicoleta Feraru(medic specialist chirurgie reconstructiva si plastica).

Mesajul campaniei este “Your story is the key to unlock someone else’s prison. Share your story, iar scopul ei este de a incuraja femeile sa se sustina, sa empatizeze una cu cealalta si sa isi urmeze visurile, indiferent de piedicile ce intervin.

4 femei cu cariere diferite unite de impartasirea povestilor de viata si sfaturilor dobandite prin experienta lor

“Asculta-ti intuitia, chiar daca vei cadea de 7 ori, important este sa te ridici de 8 ori, sa inveti lectiile pe parcurs si sa crezi in propriile tale forte. Nu trebuie sa impresionezi pe nimeni altcineva decat pe tine!”, spune  Alexandra Badita director regional Global Woman Club

“Nu conteaza cat de ciudat esti sau cat de ciudat te vad ceilalti, elementul distinctiv este de fapt puterea ta”

Gina Cas designer vestimentar, artist & fondator All or Nothing Agency.

“De când mă știu m-am luptat cu neîncrederea în mine, cu faptul că nu mă consideram niciodată suficient de bună. Am încercat să-mi acopăr slăbiciunile, care păreau incompatibile cu ideea de „normalitate” a vieții. Însă, de când mi-am adunat curajul de a începe să scriu, să aștern în pagini povestea unor destine, s-a produs un lucru minunat! Scriind, am descoperit că personajele mele devin autentice tocmai datorită slăbiciunilor mele. Imperfecțiunile, deciziile, suferințele lor au ajuns să vorbească despre vulnerabilitățile noastre, ale tuturor. Poate și de aceea, cititorii s-au recunoscut în ele și le-au trăit ca pe ale lor, după cum mi-au scris, în mesaje emoționante… Așadar, dacă ar fi să numesc unul dintre lucrurile pe care le-am descoperit scriind este faptul că aici pot fi exact așa cum sunt și că nu e nimic rău în asta.”, declara Cami Cavadia, scriitoare, public relations specialist si co-fondatoare Fabrica de PR

“Ce vreau sa tii minte de la mine este asa: muntele se urca pas cu pas. Pe masura ce inaintezi in urcare, tu cresti. Pasul tau poate fi alert, dar poate fi si lent. Poti cauta carari diferite, poti sa te odihnesti atunci cand devine greu. Doar sa nu te opresti. Este drumul tau, este muntele tau. Cucereste-l!In fiecare zi trebuie sa o iei de la capat si sa fii constant pentru a-ti construi visul, zi dupa zi.”, spune Nicoleta Ferariu, medic chirurgie reconstructiva si plastica, fondatoare Soma Clinic

“Te privesti in oglinda si iti pui tot felul de intrebari. Te sperie viitorul, te agita trecutul si nu mai esti in stare sa intelegi ca totul se intampla in prezent. Daca te domina frica unui “candva”, atunci sparge oglinda! Fa-ti un plan B si cauta solutii pentru orice situatie care te poate speria, ai sa vezi ca nu mai ai de ce sa te temi, pentru ca vei stii ce ai de facut. “Acum” este tot ce conteaza, o gura de aer, un gand, un pas inainte, ele sunt singurele tale arme ce te ajuta sa cuceresti timpul si sa iti spui povestea.”, spune Isabella Szanto, regizorul scurtmetrajului “Eroine”.

“In fiecare femeie este o eroina si poate ca nu mereu vedem ce confruntari supranaturale duce fiecare  in mediul privat, tocmai de aceea scurtmetrajul are ca rol expunerea unor momente de cumpana si vulnerabilitati, ce odata impartasite devin super puterile lor ce pot vindeca alti oameni”.  spune Mirela Munteanu, fondator proiect.

Pozele au fost realizate de de Sgl Photography.