Despre alimentație sănătoasă și mișcare în autoizolare, cu Sonia Argint-Ionescu, pe Instagram Live A List Magazine

sonia argint ionescu

Sonia Argint-Ionescu a fost cea mai recentă invitată A List Magazine pe Instagram Live, la o discuție despre felul în care putem avea o alimentație sănătoasă în izolare și despre capcanele sedentarismului.

Sonia Argint-Ionescu, digital influencer și realizator TVR, ne-a împărtășit într-o discuție pe Instagram live câteva dintre rețetele ei preferate și ne-a vorbit despre rutina ei de sport în izolare. Din alimentația Soniei fac parte produsele de sezon, proaspete și, chiar dacă nu are un program strict de masă, încearcă să aibă o alimentație echilibrată, iar preparatele preferate ale Soniei în această perioadă sunt cartofii noi cu usturoi verde și salatele.

În ceea ce privește rutina ei de sport, vedeta aleargă și câte nouă kilometri într-o zi, face yoga, balet și dat sugestii de exerciții care se pot executa simplu, acasă, și care nu necesită echipament. Sonia Argint-Ionescu a mai menționat că are și zile proaste, ca noi toți, de altfel, în care nu simte nicio motivație să facă mișcare, dar a adăugat că încearcă să depășească aceste momente cu puțină voință și să încearcă să nu se lase copleșită de griji și de stres.

Categorii Lifestyle