Descoperă tendințele de frumusețe în 2021

Anul 2021 ne rezervă o mulțime de trenduri interesante pe care merită să le încercăm. Mizează pe nuanțe fresh, efervescente, buze în tonuri oranj sau nude și eyeliner colorat.

Anul acesta vom pune mai mai accent pe ochi. Genele foarte accentuate vor face ca ochii să pară mai mari. Așadar, fie că apelăm la extensiile de gene, fie că aplicăm mascara din abundență, ochii se vor accentua și privirea noastră va fi atu-ul principal în 2021.

Rujul își recapătă popularitatea anul acesta, după ce în 2020 practic nu a existat. Iar cele mai trendy culori sunt cele în nuanțe calde, cu subtonuri oranj și un finish mat. Îl poți asocia cu un blush în același ton pentru un look perfect.

Eyeliner colorat. Gamele de nuanțe de eyeliner au devenit mai neconvenționale, dar în 2021, spun specialiștii din domeniul frumuseții, vom îndrăzni mai mult când vine vorba despre culoare.

Foto: Hepta

Machiajul ochilor în nuanțe de mov și violet. Alege fardurile de pleoape în tonuri de violet pe care să le aplici pe toată pleoapa. Pentru un machiaj dramatic, alege un fard ușor sidefat, care va adăuga strălucire și luminozitate.