Descoperă protecția solară perfectă pentru tine și familia ta!

avene

Benefic pentru organism, soarele se poate transforma rapid într-un dușman atunci când nu ne luăm măsurile de protecție necesare, cu produse sigure de fotoprotecție. Ce condiții ar trebui să îndeplinească acestea pentru a avea eficiență maximă?

  • Să aibă capacitate eficace de filtrare
  • Spectru larg de acoperire
  • Fotostabilitate
  • Textură plăcută
  • Tolerabilitate foarte crescută
  • Să protejeaze ADN-ul celular

Bazându-se pe aceste caracteristici, Eau Thermale Avène a creat Avène Sun Care, o gamă completă de produse cu formule sigure ce oferă protecție UVA – UVB ridicată, cu o fotostabilitate peste 90% (capabile să reziste la efectele expunerii UV, păstrându-și nivelul de protecție). Din gamă fac parte: Spray SPF50+ și SPF30 pentru adulți/copii, Creme SPF50+ și SPF30 pentru adulți/copii.

Deoarece este nevoie de o singură arsură solară în copilărie ca să dubleze șansele de a dezvolta cancer de piele pe parcursul vieții, produsele Avène Sun Care au o formulă cu triplă acțiune. Acestea protejează împotriva leziunilor ADN la nivel celular, având totodată o acțiune puternic antioxidantă (previn apariția radicalilor liberi), datorită Pretocopheryl – un antioxidant puternic, care protejează și calmează datorită conținutului de Apă termală Avène. De asemenea, numărul scăzut de filtre (doar 4) asigură o toleranță maximă a produselor, formulele acestora fiind foarte rezistente la apă, în timp ce textura lejeră și delicată nu lasă urme albe la aplicare.

avene1

Iar pentru că pielea are nevoie de îngrijire și după expunerea la soare, Gelul cremos reparator este ideal pentru calmarea și reconstruirea barierei cutanate a pielii.