Descoperă lumea Asiei în expoziția fotografică „Vietnam, 30 de zile la pas“

expo1

Până la începutul lunii iulie poți descoperi o parte din cele mai spectaculoase locuri ale Asiei  în cadrul expoziției „Vietnam, 30 de zile la pas“, semnată de Bogdan Comănescu și găzduită de F64 (la sediul F64 din Bulevardul Unirii nr. 45). Expoziția prezintă imaginile documentare și de călătorie realizate cu pasiune pentru fotografie și fotojurnalism, astfel încât bogăția locurilor să se îmbine cu prezentarea detaliilor despre Vietnam, o țară încă misterioasă în Europa.

expo2

„Multe din fotografiile mele reprezintă și experiențele pe care le-am trăit eu, experiențe care devin fragmente de neprețuit din viața mea. Îmi place mult să călătoresc, nu doar pentru arhitectura și monumentele sau clima diferită a locurilor, ci și pentru oamenii de diferite culturi, care dau un plus valoare fiecărui loc în parte“, a mai spus Bogdan Comănescu.

expo3

F64, prin intermediul acestei expoziții, îi invită în următoarele săptămâni pe toți iubitorii de fotografie să descopere povești dintr-o lume încă străină multora. De la meleagurile îndepărtate din Vietnam, la tradițiile minorităților și micilor comunități rurale și până la frânturi de viață din munții Vietnamului de Nord, fotografiile acestea sunt documentarul unei lumi fascinante.

expo4

Mai multe detalii despre expoziție pot fi descoperite pe blogul F64. Bogdan Comănescu poate fi urmărit pe Facebook aici.

Foto: Bogdan Comănescu, F64

Categorii Lifestyle