Delfina Delettrez semnează noua colecţie de ceasuri Fendi

fendi policromia

Prezentată weekendul trecut în cadrul prestigiosului tradeshow de orologerie Baselworld, noua colecţie haute joaillerie Fendi este semnată de un nume apropiat casei. Delfina Delletrez, fiica Silviei Venturini Fendi, semnează colecţia-capsulă denumită Policromia, ce cuprinde o serie de ceasuri inspirate de geometria arhitecturii sediului brand-ului, Palazzo Della Civilità Italiana.

„Pentru mine, palatul Fendi însuşi este asemănător unui ceas imens. Creează un joc al luminii şi a umbrelor şi găzduieşte marmure incredibile”, a declarat Delletrez pentru WWD.com.

fendi policromia

Policromia este cea de-a treia colecţie a Definei pentru Fendi şi, la fel ca şi cele din urmă, evocă estetica suprarealistă ce defineşte label-ul sau omonim.

Linia include 20 de modele de ceasuri, disponibile atât în dimensiuni de 33 mm, cât şi de 38 mm, şi cuprinde un mix de minerale preţioase (printre care lapis lazuli, obsidian sau malahit) şi diamante care împodobesc cadranul. Curelele, lucrate în atelierele Fendi, sunt realizate din piele de aligator şi finisate cu catarame din aur de 18 karate.

Foto: Facebook Fendi