Deco-inspirație: cum a decorat Michelle Obama Casa Albă de Crăciun

Mandatul președintelui Barack Obama se apropie de final, așa că, în luna ianuarie, el și Michelle Obama vor părăsi Casa Albă după o perioadă de opt ani, urmând ca Donald Trump și familia lui să le ia locul. Anul acesta, Michelle a decorat pentru ultima dată Casa Albă de Crăciun, apelând la ajutorul designerului și organizatorului de evenimente Bryan Rafanelli.

Tematica aleasă de Prima Doamnă a Americii anul acesta este una extrem de personală, cauzele pentru care aceasta a luptat de-a lungul anilor (natură și educație) au fost puse în evidență de toate decorațiunile alese. În Camera Verde și în Camera Roșie, Michelle a ales ornamente inspirate de natură, în formă de fructe și legume. Biblioteca de la Casa Albă a fost la rândul său decorată cu stilouri, cărți, rigle, creioane colorate, dar și decorațiuni pe care a fost inscripționat cuvântul „fete” în 12 limbi diferite, ce fac referire la campania Let Girls Learn, prin care Michelle Obama susține educația.

Iar dacă sunteți curioși cum este la Casa Albă în aceste zile, iată cum arată decorul festiv realizat de echipa soției președintelui Obama.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle