Declarație de dragoste. Cele mai frumoase dovezi primite de vedetele PRO TV

Valentine’s Day este mereu motiv de sărbătoare, iar astăzi vrem să auzim numai lucruri frumoase. Adela Popescu, Andreea Esca, Corina Caragea, Andreea Marinescu și Anca Dumitra ne vorbesc despre cele mai frumoase declarații de dragoste.

Adela Popescu: “Acum câțiva ani am avut de Valentine’s Day un concert la Timișoara, alături de Dj Project. Radu era în Bucuresti sau cel puțin așa știam eu. După mai multe ore în care nu mi-a răspuns la telefon, m-am trezit cu el la ușa hotelului la care eram cazați. Am stat împreună două ore, am mâncat niște paella și apoi a plecat către București, 7 ore dus – 7 ore întors, deci mi s-a părut culmea romantismului :)”, spune artista.

Andreea Marinescu: „Cele mai frumoase declarații de dragoste vin de la soțul meu. Una dintre ele sună cam așa: <<Pot să spun tot ce știu în doar două cuvinte egoiste cu aromă de ceai, să cuprind luni și ani într-o linie continuă, dintr-o singură mișcare a mâinii, să-mi pierd mințile cu o singură legănare a capului. Poți să închizi o lume întreagă într-o singură lacrimă>>”.

Corina Caragea: „Cred că dragostea o exprimi cel mai bine cu gesturi și experiențe ce rămân amintiri de neprețuit. Nu cuvinte trecătoare și nici lucruri materiale sau etichete scumpe. Așa că îmi amintesc un 14 februarie când a fost pentru mine Ziua Îndrăgostiților… de fotbal. Așa că am petrecut de Valentine´s Day – pe stadion! În loc de inimioare, bombonele, poezii și floricele roșii, uite-mă între floricele de porumb, fulare, steaguri și fundal sonor…¨Hala Madrid!¨. Ști’i ceva mai romantic de atât!? 🙂 Era un meci pe Bernabeu, în Madrid: Real – Deportivo La Coruna. Și ca să fie surpriza și mai bună, cadoul de 8 martie a fost în același plic – bilete la El Clasico, meciul pe care orice microbist vrea să îl vadă live”.

Andreea Esca: „Cea mai frumoasă declarație de dragoste este faptul că milioane de oameni pe care nu-i cunosc îmi sunt alături, seară de seară, de zeci de ani”.

Anca Dumitra: ”Mi-a spus că vrea să fiu mama copiilor lui. Aceasta este cea mai frumoasă declarație de dragoste primită vreodată.”

Categorii Lifestyle