Decizia Simonei Halep după ce a fost diagnosticată cu hernie de disc

Simona Halep

Simona Halep a fost nevoită să se retragă în primul meci de la Beijing. La scurt timp după revenirea acesteia în țară, medicii i-au dat o veste proastă. Simona Halep a fost diagnosticată cu  hernie de disc și trebuie să urmeze un tratament. În presă s-a speculat ideea unei posibile operații, dar Simona a anunțat deja că nu se va opera. Deși este așteptată la Moscova, participarea ei la competiţii până la finalul anului este sub semnul întrebării. Simona Halep e convinsă că va putea fi aptă în timp util chiar și pentru Moscova.

Simona și-a liniștit fanii îngrijorați prin intermdiul unui mesaj postat pe rețelele de socializare: “Aș dori să precizez că este o hernie de disc într-adevăr dar sub nici o formă nu se pune problema operației. Voi urma tratamentul adecvat care constă în exerciții și fizioterapie. Voi reveni cu informații!”, a declarat Simona Halep într-o postare pe Facebook.

Simona Halep

Simona Halep este numărul 1 în lumea tenisului şi are o avere estimată la peste 20 de milioane de euro.

Victoria de la Roland Garros i-a fost răsplătită cu 2,2 milioane de euro. Pană acum, cea mai mare sumă pe care a câștigat-o Simona a fost după finală de la Australian Open de anul acesta. În total, Simona Halep a câștigat din tenis un premiu brut în valoare de 24,765 de milioane de dolari.

Simona Halep

Simona Halep, pictorial în Vogue

După Rogers Cup și Cincinnati, Simona Halep a anunțat pe contul său de Instagram că este protagonista unui pictorial în renumita revistă Vogue. Simona Halep a pozat pentru Nike, sponsorul tehnic al celei mai bune jucătoare din lume. Tenismena a semnat un contract cu brandul încă din luna februarie a acestui an.

Simona Halep, pictorial în publicația Vogue

Cât a câștigat Simona Halep din tenis

Categorii Lifestyle