De sărbători, pune un zâmbet pe chipul unui copil

hepta_2548469

Precis ai acasă o cutie goală de pantofi. Iată ce poţi face cu ea: umple-o cu dulciuri, jucării şi/sau haine, împacheteaz-o în hârtie colorată şi fă fericit un copil.

Început în 2007 de către o familie care dorea să îşi înveţe băieţelul să împartă jucăriile şi hăinuţele cu alţi copii mai puţin norocoşi, proiectul ShoeBox a ajuns în numai câţiva ani să facă înconjorul ţării, şi mai apoi al lumii, în 2014 strângându-se peste 40.000 de cutii de la românii din 8 ţări, în 107 centre de colectare.

Printre centrele unde poţi duce cutiile de cadouri, şi care se vor ocupa de distribuirea lor către copii, se numără şi magazinele ECCO.

Toate cele 25 de magazine ECCO din România sunt parteneri de locaţie în cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi, ediţia #ShoeBox2016, colectând cadouri de peste tot din ţară, verificându-le şi sigilându-le cu etichete pentru fetiţe sau băieţi.

În acest an, Urgent Cargus se alătură campaniei, punând la dispoziţie toată logistică şi flota de vehicule de curierat necesară pentru transportarea, trimiterea şi distribuirea coletelor în ţară, pentru ca cei mici să se poată bucură de magia sărbătorilor.

Toate cutiile de cadouri vor fi distribuite copiilor cu posibilităţi financiare limitate, de pe toată suprafaţa ţării.

ECCO te aşteaptă cu mult drag în toate cele 25 de magazine din ţară pentru a face împreună o surpriză celor mici de sărbători!

Mai multe detalii despre campania #ShoeBox2016 poţi afla aici.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle