ShoeBox: De sărbători, dăruiește un zâmbet copiilor nevoiași

Cum poți face un copil fericit cu o cutie de pantofi? Umple-o cu dulciuri, jucării şi/sau haine, împacheteaz-o în hârtie colorată şi du-o la cel mai apropiat centru de colectare, până pe 15 decembrie. De acolo, cutiile vor pleca în toată țara, către copiii nevoiași.

ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi reprezintă o încercare de a face lumea un loc mai frumos, în fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, când vrem să punem un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani din oraşele în care locuim.

Şi în acest an, toate cele 24 de magazine ECCO din Bucureşti, Cluj Napoca, Sibiu, Iaşi, Constanţa, Braşov, Timişoara, Piteşti, Galaţi sunt partenere de locaţie în cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi ediţia #ShoeBox2017, colectând cadouri în perioada 01 – 15 decembrie 2017, verificându-le şi sigilându-le cu etichete pentru fetiţe sau băieţi.

Început în 2007 de către o familie care dorea să îşi înveţe băieţelul să împartă jucăriile şi hăinuţele cu alţi copii mai puţin norocoşi, proiectul ShoeBox a ajuns în numai câţiva ani să facă înconjorul ţării, şi mai apoi al lumii, în 2014 strângându-se peste 40.000 de cutii de la românii din 8 ţări, în 107 centre de colectare.

Mai multe informaţii despre ediţia #ShoeBox2017 poți afla de pe www.shoebox.ro.