De pus pe lista de shopping: Colecția festivă a lui Beyoncé

bey2

Puloverele cu motive festive – le ştii, cele cu imprimeuri cu reni, brazi, spiriduşi, sau cu mesaje simpatice, de genul celor pe care te-ai aştepta să le auzi de la Moş Crăciun – au o reputaţie… nefericită. Mai exact, lumea le consideră urâte”.

Eu una nu sunt deloc de acord. Sunt dulci şi vesele şi perfect în spiritul sărbătorilor. Şi nu sunt singura care vede lucrurile așa. O am de partea mea pe Beyoncé.

Mai ţii minte clipul video al piesei 7/11, lansat acum doi ani, în care Beyoncé apărea în câteva cadre într-un pulover cu motive de sărbătoare? Se pare că multă lume a apreciat look-ul respectiv, căci Queen Bey tocmai a lansat o linie de haine cu tematică festivă.

Şi cum Beyoncé e o mare fană a jocurilor de cuvinte (dacă ţii minte clipul de la 7/11, cel mai probabil îţi aminteşti şi de hanoracul care făcea referire la Yale, dar pe care scria de fapt Kale), colecţia sa de haine pentru sărbători are la bază fix astfel de double entendres.

I sleigh all day”, I came to sleigh”, sau Boy Bye”, sunt câteva dintre mesajele imprimate pe hanorace, pantaloni de trening, maiouri, tricouri cropped şi hipster briefs, care fac referire nu numai la activităţi de iarnă, ci şi la unele dintre cele mai populare versuri din melodiile lui Beyoncé.

Şi cum Lemonade a devenit mai mult decât un album, transformându-se într-un veritabil fenomen, era imposibil să nu existe şi vreo referinţă la el: sub forma printurilor cu lămâi şi albine (fanii de pe Instagram ai lui Bey au transformat emojiul albină într-un simbol al artistei), imprimate pe crop tops, sau sub forma printurilor cu una dintre cele mai memorabile ţinute din clipul Formation”, care şi-a făcut loc pe un set de ambalaje de cadouri.

Nu există, ce-i drept, niciun pulover tricotat în cadrul colecţiei – poate anul următor. Până atunci, colecţia festivă a lui Bey e pe lista de shopping.

Găsești întreaga colecție pe shop.beyonce.com.

beyonce_i_slay_pullover_hoodie_red_b

boybye_pants_b

v600_beyonce_i_slay_pullover_hoodie_kelly_f

v600_beyonce_stockingtee_crop_f2

v600_flowerphoto_tank

v600_shorts

v600_wrappingpaper_both

v600_beyonce_bodysuit_2

v600_beyonce_unisex_tee

Foto: hepta.ro, shop.beyonce.com