De la fast food la Fashion Week – Modelul IT al momentului lucra acum câteva săptămâni într-un restaurant Chipotle

Remington Williams

REMINGTON WILLIAMS – acum câteva săptămâni era o simplă angajată a unui fast food din Austin, Texas, iar apoi, în decurs de numai câteva zile, a devenit unul dintre cele mai căutate modele din industrie, dorită de către marile branduri din lumea modei. La New York fashion Week a defilat pentru Calvin Klein, Sies Marjan şi, nu în ultimul rând, pentru Marc Jacobs.

E normal să ne întrebăm cu toții… Cum s-a întâmplat asta?

Povestea ei pare ruptă din filmele americane. Poţi doar să visezi la o asemenea deschidere de drum, ba chiar unii o numesc binecuvântare. În timp ce spăla vase în micul fast food Chipotle, unde era o simplă angajată, a fost recrutată de un om ce i-a adresat un scurt Tu! Vino cu mine!”, iar ea l-a urmat. A decis să dea o şansă aventurii propuse, plecând către în New York, şi semnând un contract cu DNA Models, agenţia din umbra căreia au plecat modele celebre precum Linda Evangelista şi Natalia Vodianova.

Deşi trăsăturile o ajută foarte mult, nefiind greu să ne dăm seama de ce Remington a fost aleasă, ea găseşte încă surprinzătoare oportunitatea ce i-a fost oferită pe neașteptate. În numai câteva zile după plecarea din Austin, Remington defila pe podiumul Calvin Klein. A reuşit de asemenea să îl impresioneze pe unul dintre cei mai mari directori de casting, Asley Brokaw, dar şi pe designerul Raf Simons. Acesta din urmă a fost şi cel care a învăţat-o cum să meargă corect pe tocuri. Ar fi putut să aibă orice alt model, dar el a crezut în mine atât de mult încât şi-a făcut timp pentru a mă învăţa cum să fac corect totul pentru acest show.”, spune Remington.

They asked me who I was wearing and my response was goodwill. 🙉🙈🐵

A post shared by Remington Williams (@stuckinteenage) on

Ajutorul lui Simons a fost doar o parte din educaţia lui Williams într-ale modelingului. După ce a defilat pentru Calvin şi Sies Marjan, l-a cunoscut pe designerul Sander Lak şi umorul său. Sander este cea mai amuzantă persoană din lume. Mereu mă face să zâmbesc, iar energia lui este incredibilă. Mă simt fericită în preajma lui.”, povestește ea.

Faptul că a defilat în show-ul lui Marc Jacobs a ajutat-o să ajungă de la o simplă femeie frumoasă la una dintre cele mai apreciate fete de la NYFW. Casting directorul Anita Bitton a fost cea care a mizat pe ea și a inclus-o în show, alături de nume sonore precum Gigi Hadid sau Kaia Gerber.

Să nu uităm că toate acestea s-au petrecut într-o singură săptămână! În prezent Williams nu vrea să renunţe la această lume. Pe lista de dorinţe a notat deja o nouă colaborare cu makeup artista Pat McGrath, vizitarea unor muzee grandioase şi… exersatul mersului pe pantofi stiletto, pe care recunoaște că, în prezent, îi poartă chiar și când coboară până la magazinul de lângă apartamentul ei. Modelele nu primesc destul credit pentru mersul pe tocuri”, râde ea. Fac totul să pară atât de ușor!”.

Text de Andreea Blid

CITEȘTE ȘI:

Beauty trends direct de pe podiumurile de la New York Fashion Week