(P) De la avocatură, la colecții de haine cu nume de flori: Silvia Balan-Vițelaru și povestea O’La La Outfits

Florile au inspirat-o, iar dansul a motivat-o. Silvia Balan-Vițelaru a profesat ca avocat timp de 4 ani, după ce a absolvit facultatea de Drept. Însă pregătirile pentru propria nuntă au făcut-o să realizeze că se regăsește cel mai mult într-o meserie creativă, în care adoră să îmbine culori, detalii, forme – prin care să pună accent pe feminitate. Tot pregătirile de nuntă au făcut-o să descopere un alt domeniu în care s-a simțit liberă să se exprime: dansul, în special salsa. Cursurile de dans au făcut trecerea de la noutate la pasiune și de aici până la creațiile vestimentare a mai fost doar un pas.

Pe măsură ce am început să merg mai mult la cursuri și la evenimentele organizate în comunitatea salsa, mi-am dorit să mă bucur de un echipament de dans nu doar confortabil, dar și atrăgător și variat. În plus, la festivalurile de salsa, fiecărei seri îi corespunde un dress code diferit. Și cum eu sunt o persoană căreia îi pace să respecte toate dress codurile, dar îmi era greu să găsesc o ținută care să fie și comodă pentru dans, și sexy, și spectaculoasă, am început să mi le fac pe comandă. Iar atunci când colegele mele mă întrebau unde găsesc aceste ținute, că ar fi vrut și ele, am decis să creez propriul brand de îmbrăcăminte. Destinat nu doar dansatoarelor de salsa, ci tuturor celor care își doresc un stil diferit, caracterizat de confort și lejeritate, dar și foarte feminin, în același timp.” Așa s-a născut O’La La Outfits, un brand de haine lejer și confortabil, ce pune accent pe culoare și pe elemente feminine: volane, talie subliniată, materiale vaporoase.

Unele dintre piesele pe care ea spune că le-ar purta în fiecare zi a acestei veri sunt Dianthus, fusta petrecută tip spaniol, topul și pantalonii scurți cu buline Lonicera, salopeta Bupleurum, rochia Eucalipt sau topul Emerald Vine.

În plus, în businessul Silvei se regăsesc cele două surse de inspirație ale sale, pentru că toate hainele pe care ea le produce poartă denumirea unei flori. „Am încercat, pe cât posibil, ca articolul vestimentar să aibă caracteristici asemănătoare florii care îi poartă numele,” spune Silvia.

Ea declară că nu regretă nicio clipă că a renunțat la meseria de avocat pentru că se regăsește cu adevărat în ceea ce face acum și are mult mai multe satisfacții. În plus, chiar dacă investește foarte mult timp, spune că este un timp dăruit. „Îmi face atât de multă plăcere, încât nu simt că muncesc, așa cum o făceam înainte. Nu mai resimt acel stres copleșitor și mă bucur să pot dărui ceva foarte frumos celor din jur”.

Web site: www.olalaoutfits.ro

Facebook: https://www.facebook.com/OLa-La-OutfitsLeaves-101980804742317/

Instagram: olalaoutfits