De Crăciun, dăruiește strălucire

Tu ce îți dorești de Crăciun anul acesta? Avem noi o idee de stocking filler – pentru cei dragi sau chiar pentru tine… de la tine însăți.

Este vorba despre noua colecție de Crăciun Pandora, inspirată din frumuseţea cosmosului şi a naturii – o colecție de bijuterii care aduc la viaţă frumuseţea stelelor căzătoare laolaltă cu emoţiile şi poveştile sărbătorilor de iarnă. Noile modele demonstrează, încă o dată, fascinaţia PANDORA pentru o lume de vis, precum şi angajamentul pentru bijuterii realizate din materiale de calitate, obţinute prin metode etice. Argintul, nuanţele pudrate şi aurul de 14 karate sunt nelipsite în acest sezon extraordinar, marcat prin bijuterii atent create, finisate manual.

Culorile vii ale pietrelor animă petrecerile, iar mixul de nuanţe reci recreează nostalgia iernilor de altădată. Modelele cristalelor de gheaţă şi ale fulgilor de zăpadă strălucesc împodobind bijuterii delicate, feminine şi elegante. Iar spiritul Crăciunului este cuprins într-o colecţie asemeni unui glob de zăpadă, în culori tradiţionale, cu toate simbolurile de sărbătoare care aduc linişte şi bucurie în viaţa noastră.

Prin fiecare bijuterie PANDORA aleasă, strângi momente minunate, amintiri de Crăciun şi sentimente dragi, care exprimă deopotrivă splendoarea naturii, precum şi stilul şi spiritul tău.