De ce vor Prințul Harry și Meghan Markle să se mute de la Kensington

meghan markle harry

În prezent, Ducii de Sussex locuiesc într-un apartament cu două camere de la Palatul Kensington, însă după cum bine știm Meghan Markle este însărcinată, iar din motive de spațiu, cei doi se gândesc să se mute.

Conform unei surse citate de Daily Mail, vărul Reginei Elisabeta a II-a, Ducele de Gloucester, și soția sa Birgitte se vor muta în curând din apartamentul lor de 21 de camere, pentru a le oferi mai mult spațiu familiei în creștere a Ducilor de Sussex. Însă cei doi nu doresc să se mute în acel apartament, deoarece asta ar însemna să locuiască vizavi de Prințul William și Kate Middleton.

„Harry și Meghan vor să se mute și vor mai mult spațiu, dar nu vor să locuiască alături de William și Kate“, spune sursa Daily Mail. „În curând vor avea birouri separate și vieți separate, așa că are mai mult sens pentru ei să trăiască mai departe. Nu există un motiv anume pentru care casa lor din Londra să fie chiar Palatul Kensington. Există o mulțime de alte opțiuni, inclusiv utilizarea propriilor bani să-și cumpere propriul loc“, a mai spus sursa.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle