De ce și-a retras Amber Heard pretențiile financiare în procesul de divorț

amber heard

La trei săptămâni după ce a depus cererea de divorț, Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, s-a hotărât să renunțe la pretențiile ei financiare, pe motiv că acestea sunt folosite împotriva sa pentru a distrage atenția publică de la adevărata problemă, cea a violenței domestice.

După ce Heard a cerut un ordin de restricție împotriva lui Depp – și în presa tabloidă au apărut fotografii în care aceasta apărea cu vânătăile pe care, aparent, i le-a făcut actorul în urma unei altercații – au apărut și speculațiile conform cărora Amber recurge la șantaj și la un astfel de scenariu pentru a obține bani de la fostul ei soț.

Laura Wesser, avocata lui Johnny Depp, a respins din primul moment solicitările actriței, acuzând-o pe aceasta că dorește să se asigure pe plan financiar, invocând un abuz. Comediantul Doug Stanhope, bun prieten cu Depp, a publicat un editorial în The Wrap, în care a povestit că actorul știa că Heard urma să îl părăsească și să dea startul unui întreg scandal dacă el nu îi accepta condițiile. În plus, Stanhope a scris că a fost acasă la prietenul său cu puțin timp înainte ca Amber să facă reclamație pentru o dispută conjugală. Conform polițiștilor care au ajuns în acea zi la ei să investigheze cazul, actrița nu prezenta semne de violență, așa că au plecat în scurt timp.

Potrivit celor de la TMZ, Heard a cerut bani în instanță doar pentru că așa a crezut că este procedura standard în cazul unui divorț. Cu toate acestea, actrița nu renunță definitiv la posibilitatea de a primi sprijin financiar în urma acestui proces.

În tot acest scandal însă, Johnny a preferat să evite comentariile și să stea departe de orice conflict. În prezent, actorul s-a retras pe insula sa privată din Bahamas, unde se pregătește pentru lunile care urmează, având în vedere că pe 1 iulie va relua turneul cu The Hollywood Vampires (din care mai fac parte și Alice Cooper şi Joe Perry de la Aerosmith).

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle