De ce nunta Prințesei Eugenie va fi mai mare decât cea a Prințului Harry

printesa eugenie

E bine știut faptul că Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank se vor căsători peste exact o lună, pe 12 octombrie, iar pregătirile sunt în toi. Însă, în presa internațională, au început deja speculațiile referitoare la proporțiile nunții regale și verdictul e unul neașteptat: nunta Prințesei Eugenie va fi mai mare decât cea a Prințului Harry și a lui Meghan Markle. 

Ce înseamnă asta? În primul rând, nunta va avea loc vineri și va continua și peste weekend, cu o serie de recepții și petreceri. Sâmbătă seara va avea loc o petrecere la Royal Lodge, „casa“ în care Prințesa Eugenie și-a petrecut copilăria, și va fi organizată de Bentleys Entertainment, compania care s-a ocupat și de nunta soților Beckham din 1999 (care a avut loc într-un castel irlandez), iar duminică, o altă petrecere. În plus, așa cum s-a întâmplat și la evenimentul de pe 19 mai, și Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank vor avea parte de celebra plimbare cu trăsura, iar că Regina va fi gazda unei cine în cinstea lor la Castelul Windsor.

Invitații 

La ceremonia de vineri sunt așteptați 500 de invitați. Pe lângă rudele din familia regală, vor participa la eveniment și celebrități (am scris și aici pe îndelete despre acest subiect), printre care și Victoria și David Beckham, Robbie Williams și soția sa, Ayda, George și Amal Clooney ș.a. 

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle