De ce Meghan Markle poartă pantofi care îi sunt mari

meghan markle pantofi

Probabil că ai observat deja că pantofii lui Meghan Markle stau destul de lejer pe picior, ba mai mult, par cu cel puțin un număr mai mari decât poartă de obicei. Scriam și aici despre micile trucuri de care memebrele familiei regale britanice se folosesc pentru a evita probleme de funcționalitate cu ținutelele, cum ar fi să li se ridice fustele sau să le zboare pălăriile din cauza vântului. 

De când și-a început viața la Palat alături de Prințul Harry, Meghan a fost nevoită să-și schimbe stilul de viață și să adopte noile reguli specifice familiei de care aparține acum – și nu sunt puține. Pe lângă faptul că Regina preferă ca atât Meghan, cât și Ducesa de Cambridge să poarte dresuri de fiecare dată când ies în public în rochie ori fustă, acestea sunt nevoite să poarte și pantofi cu toc la mai toate evenimentele oficiale – iar dacă urmărești activitatea familiei regale, știi deja că acestea nu sunt puține.

meghan markle

După cum se poate observa în mai toate imaginile cu Meghan, aceasta pare să aibă un obicei din a purta pantofi cu un număr mai mare – și e un obicei cât se poate de sănătos, pentru că, astfel, își protejează picioarele de problemele pe care le pot cauza tocurile și statul mult în picioare.„Celebritățile obișnuiesc să aleagă pantofi cu un număr sau două mai mari, când vine vorba de red carpert ori alte tipuri de evenimente“, a declarat Harriet Davey, fashion expert, pentru The Sun. Motivul? Bătăturile. 

meghan markle

Așadar, Meghan ne învață cu această ocazie încă un truc de styling pe care-l putem aplica atunci când urmează să participăm la un eveniment al cărui dress code ne impune pantofi cu toc și al cărui durată știm că poate avea „urmări“ asupra picioarelor. 

meghan markle

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle