De ce Kit Harington și Rose Leslie nu fac poze împreună?

S-au cunoscut la filmările pentru Game of Thrones, au format un cuplu în serial, însă, după stingerea luminilor și a camerelor, Kit Harington și Rose Leslie și-au continuat povestea de dragoste, iar nunta pe care o pregătesc este un eveniment chiar mai așteptat decât primul episod al ultimului sezon GoT.

Cu toate acestea, celor doi nu se simt deloc confortabil fiind tot timpul în centrul atenției. Într-un interviu pentru The Guardian, Harington a povestit că este destul de ciudat să fie înconjurat la orice oră din zi și din noapte de fani entuziasmați. „În Spania, în fața hotelului, campau zilnic 500, 600 de fani și trebuia să trec prin ei. Mă simțeam ca Bieber sau ceva de genul acesta”, a povestit actorul.

Întrebat ce părere are despre această frenezie din jurul său, Kit a mărturisit că nu este tocmai pe placul lui: „Da, nu îmi place treaba asta în mod special. Mă bucur că am trăit această experiență, dar la asta m-am referit când am spus că o să mă țină opt ani, iar apoi gata! Nu o poți duce așa pentru mult timp.” Actorul a povestit și că faima și atenția de care se bucură în fiecare moment nu îl fac să se simtă confortabil și îl transformă într-o persoană morocănoasă.

În plus, cea mai mare problemă a lui Harington este „treaba cu pozele”, Jon Snow fiind cunoscut pentru faptul că nu se fotografiază cu fanii, pe care de multe ori îi refuză. „Trebuie să o fac, altfel o să încep să mă simt ca un manechin. Eu și Rose nu stăm niciodată la fotografii împreună. Pentru că în felul acesta am ajunge să simțim că, în relația noastră, suntem niște marionete. Că suntem la o defilare.”

Ce-i drept, sunt puține momentele în care cei doi își fac apariția împreună. Premiera sezonului șapte Game of Thrones (foto sus) este una dintre puținele excepții!

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle