De ce Kendall Jenner nu defilează la New York Fashion Week în acest sezon

kendall jenner

Sezonul trecut, Kendall Jenner lua decizia de a nu onora niciun show ca model la New York Fashion Week (am scris aici mai multe despre acest subiect), iar zilele acestea aflăm că sezonul acesta lucrurile nu sunt cu nimic diferite. Mai mult, modelul a ajuns ieri în Paris, deși suntem în plin New York Fashion Week.

Care e motivul pentru care Kendall a luat această decizie? Așa cum a mărturisit și în trecut, Săptămânile Modei au un impact destul de mare asupra sănătății ei, pentru că stresul este foarte mare. „Încerc să-mi păstrez calmul. Am atacuri de panică din când în când, așa că trebuie să mă relaxez și să petrec timp cu mine“, a declarat ea pentru W Magazine.

Cu atoate acestea, după show-ul Logchamp, unde a stat în primul rând și a privit-o pe prietena sa Kaia Gerber defilând, Kendall a dat de înțeles că îi place să privească show-urile și din acestă postură. „E întotdeauna un pic diferit. Dar e mereu distractiv să fii de partea celaltă. Chiar îmi place. Și-mi place faptul că poți să vezi colecțiile când sunt nou-nouțe.“

Foto: hepta.ro